На Довженка п’яний водій збив вагітну жінку

На Довженка п’яний водій збив вагітну жінку
На Червоноармійській жінка протаранила бетонний стовп

П’яний за кермом
Звістка про дорожньо-транспортні пригоди, які трапилися нещодавно, облетіли весь Козятин. Їх причини — порушення правил дорожнього руху та керування в нетверезому стані.
Перша аварія сталася вночі у суботу, 18 жовтня. За фактом травмування вагітної жінки правоохоронці відкрили кримінальне провадження.
Як повідомив газеті начальник Козятинського ДАІ Сергій Христюк, п’яний 22-річний водій не пропустив жінку, яка йшла по пішохідному переході.
— Аварія трапилася близько другої години ночі на вулиці Довженка, — каже  пан Христюк. — Водій авто "ВАЗ 21013" знаходився у стані сп’яніння і допустив наїзд на 19-річну місцеву жительку. 
Внаслідок ДТП потерпіла отримала переломи гомілкових кісток правої нижньої кінцівки. Швидка доставила її до Козятинської лікарні.
Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років. Залежно від обставин правопорушник може бути арештований на строк до шести місяців, або сяде в тюрму на три роки. Керувати транспортом також не зможе.
Версій аварії багато
Ще одна ДТП трапилася в ніч з 20 на 21 жовтня. На перехресті вулиць Червоноармійська та Мічуріна водій не розрахував швидкості та врізався в залізобетонний стовп. Посприяла аварії і мокра дорога. В салоні автомобіля ніхто не постраждав. За кермом була… жінка. Саме губи, мабуть, підфарбовувала:))
— Є різні варіанти причин ДТП, зі слів винуватиці, — говорить Сергій Христюк. — Спочатку вона розповіла, що об’їжджала люк, якого там і немає. Потім — що у неї зачепився за педаль газу замок від чобота. Але є припущення, що вона перевищила швидкість. Штраф за подібне — 340 гривень. А ще відшкодування морального збитку пасажиру.
Ця пані-водій підтвердила відомий вислів: “Жінка за кермом — богиня. Одні моляться, інші хрестяться”. Прикро, але факт.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up