“Розбилась” маршрутка Козятин-Вінниця

“Розбилась” маршрутка Козятин-Вінниця
Зіткнення з трактором сталося поблизу Комсомольського. Двоє людей загинуло. Семеро — госпіталізовані

Трагедія на автодорозі “Вінниця-Житомир” забрала життя двох козятинчан.

Відео дня

Один — 36-річний старший лейтенант служби цивільного захисту, заступник начальника пожежно-рятувальної частини району Роман Фицик.

Другим загиблим виявився 44-річний приватний підприємець. Ще семеро — госпіталізовані. Серед потерпілих —  четверо жінок віком від 24 до 44 років та чоловік з дружиною, які їхали з однорічною дитиною.

Про те, що сталася біда, можна було здогадатися з тривожного виття сирен швидкої медичної допомоги, які вечором охопили місто. Медики мчали на поміч постраждалим. Вслід за ними — рятувальники та правоохоронці.

Рейсовий автобус, що курсує з Вінниці до Козятина, потрапив в аварію на під'їзді до села Комсомольське. Виїхав він з Вінниці 15 грудня  о 16.30.  І зіткнувся з прицепом трактора-тягача Т-150, який перевозив електроопори.

За попередніми даними, на відрізку шляху між Комсомольським та Перемогою, де і сталася ДТП, йде дві полоси в одному напрямку. Водій автобуса їхав по крайній лівій частині, а трактор змішався в крайню праву. Марштуртка зіткнулася з прицепом правою стороною.

За інформацією відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Анастасія КВІТКА

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (42)
  • Галина Заграй

    НЕ СОРОМНО ВСІМ ДОПИСУВАТИ ПІД КОДОМ"АНОНІМ"?І ЛИШЕ Я-ЖІНКА-НЕ ПОБОЯЛАСЬ НАЗВАТИ СЕБЕ.
  • Галина Заграй

    АНОНІМИ,ВИ МЕНІ "ПОДОБАЄТЕСЬ"СВОЄЮ "СМІЛИВІСТЮ"!А СЛАБО СВОЄ ПРІЗВИЩЕ НАЗВАТИ?ЛИШЕ Я,ЖІНКА,НЕ ПОБОЯЛАСЬ?ТО ЧОГО ВІД ВАС ОЧІКУВАТИ ПІД ЧАС РУХУ МАРШРУТ КИ?СОРОМНО МЕНІ ЗА ВАС,БОЯГУЗИ!
  • Галина Заграй

    ВСІ КОМЕНТУЮТЬ ПОДІЇ ПІД КОДОВИМ ІМЕНЕМ "АНОНІМ".А ОТ Я,ЖІНКА,НЕ ПОБОЯЛАСЬ ВКАЗАТИ СВО
  • Анонім

    Читаючи коментарі, думаю про одне...усі ми здатні на помилки. Звісно, найтягша та, від якої гинуть люди... Не хочу нікого винувати чи оправдовувати...все одно втрачених життів не повернути...але...розумію тільки одне - не варто ставати суддями. Від руки кожного може загинути людина. І якщо Ви не водій, то це ще ні про що не каже...і чарка, випита за чиєсь здоров'я, вкладе ніж у руку чи просто розвяж'е кулаки, чи працюючи, чогось не вконтролююте, чи навіть несучи дитя на руках можна зачепитись і убити його... Згадайте трагедію у Скниліві...Невже ж мрія пілотів була залетіти у натовп?!? А хто цікавився, що їм прийшлось пережити...але ж грамотні - так їм і треба...Тому давайте не будемо самонадіяні аж до жорсткосердця! Допоможи, Святий Боже, аби ми не стали повинними у чиїсь смерті! А за всіх тих, хто пережив це жахіття, краще ходімо до храмів тай помолимось за них...

    Анонім reply Анонім

    Написано грамотно і понятно. Ми не судді.

    Анонім reply Анонім

    Згодна на 100%
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:00 Будуватимуть укриття в двох школах — виділили гроші на проєктно-кошторисну документацію 16:39 У нашому районі під час вибуху загинули двоє хлопців. Попередньо здетонувала граната 15:34 Молодий Герой, чиє життя забрала війна: Сьогодні друга річниця загибелі Артема Лавровського play_circle_filled photo_camera 14:27 Пожежа в Махнівці: полум’я знищило дах будинку та речі домашнього вжитку Від читача 17:26 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 13:28 Козятинські поліцейські взяли в руки пилки, сокири та коси і розчистили хащі попід Водокачку photo_camera 12:11 Загиблі та руйнування: наслідки чергового дня російської агресії проти України 11:10 У Чистий четвер разом із матусями писали писанки photo_camera 10:19 Страсна п'ятниця. Про суть п'ятого дня Страсного тижня та що не можна робити 09:07 Цей день в історії, 3 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 21:26 У Козятинській громаді переселенцям роздавали постільну білизну, подушки, кухонний набір photo_camera 19:00 Кататимуть на байках, гратимуть рок і збиратимуть гроші на ЗСУ
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up