В жахливій аварії загинула пасажирка

В жахливій аварії загинула пасажирка
Недосвідчена пані водій не впоралася із керуванням

В районі села Сигнал, по дорозі із Білопілля до Вівсяників сталася автомобільна катастрофа. Молода, 25-річна дівчина не впоралася із керуванням “Део Сенс”, обганяючи автобус. Внаслідок цього вона виїхала на зустрічну смугу. Також в цій машині сиділа жінка 59-років. Вона загинула.


По зустрічній смузі їхав автомобіль “Део Ланос”, за кермом якого знаходився пан Володимир Войтюк (директор Флорянівської школи). Внаслідок зіткнення машина згоріла повністю, вона була переобладнана під газ, нещодавно куплена. Прослужила господарю всього чотири роки. 
Як розповідає сам пан Володимир, якого госпіталізували в хірургію місцевої лікарні, все відбувалося за долі секунди.
— Чому саме так все сталося, і що послужило причиною, вирішать експерти, — розповідає пан Володимир. — Авто на даний момент на штрафмайданчику. У той момент я сам вийшов з машини. Перебуваючи у шоковому стані забрав документи, запаску та мішок цукру, який віз додому. Довкола було дуже багато людей. Вони допомагали гасити машину, викликали міліцію та швидку. Ми використали два вогнегасника. Полум’я не хотіло згасати. В результаті зіткнення я забив грудну клітку, травмував коліно, пошкодив руку та обличчя. 
На сьогодні слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 286 КК. Слідство триває. Жінці, якщо доведуть її вину, загрожує до 8 років ув’язнення.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Да-а, географія у наших журналістів не на кращому рівні... І взагалі враження, що Юлія Кожан не місцева. Де Білопілля, де Вівсяники, і де Сигнал...
  • Анонім

    Не можна в такий момент радіти чужому горю і писати, що "Бог  наказав", а тим більше робити наклепи.
  • Анонім

    жах
  • Анонім

    Пан Войтюк купит новую машину.  Как он умеет это дела, якобы школе штраф приписуют и с учителей собирает бабки, Бог наказал его!!!

    Анонім reply Анонім

    Не правильна думка!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up