Загинула відома в Козятині куховарка Люда з "Мірошника"

Жахлива аварія сталася в районі м'ясокомбінату в день виборів

Близько 18-ї години  в Козятині зіткнулися автівка зі скутером.

 

Відео дня

Сталася ДТП близько 18-ї в районі Козятинського м'ясокомбінату. Загинула жінка, яка рухалась в напрямку ПРБ. Як з'ясувалося, вона була власницею скутера, який зіткнувся з легковою машиною. Це відома в місті працівниця кафе "Мірошник" Люда.

Зіткнення сталося неподалік адміністративної будівлі комбінату. Водій авто - працівник залізничного підприємства за фахом водій. Бездиханне тіло жінки знайшли близько проїжджої частини. "Швидка" зафіксувала миттєву смерть. Син загиблої прибув на місце події протягом півгодини після повідомлення працівниками міліції. З'їжджалися родичі, та колеги — сум, сльози, ридання...

На місце жахливої трагедії працювали ДАІшники. Темна пора доби не давала можливості відразу провести якісне розслідування. Водій був у шоковому стані і не міг нічого пояснити. Давати покази його повезли в райвідділ. По вірогідності при обгоні, він міг здійснити наїзд на скутер. Так як аварія сталася на зустрічній полосі відносно руху його легкової машиги.

За словами начальника ДАІ Сергія Христюка, ця дільниця більше півтора року була знята з обліку небезпечних.  

Триває слідство.

Редакція висловлює свої щирі співчуття близьким і рідним загиблої. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (10)
  • Жителька міста

    Це ж пані Тетяна Лозінська особисто пригналася і сфоткала. Автор сенсації

    козятинець reply Жителька міста

    У автора, якщо нема розуму, рахуй інвалід. Ваша заздрість до професійних дій редактора аж через вінця ллється. Нероби!!!! А Лозінська всіхх вас переплюнула. Так тримати.

    Анонім reply козятинець

    Переплюнула? Та вона в душу людям плюнула, а не переплюнула! Якого чорта в Ріа - то жінка без голови на фото, на першій сторінці, то інші загиблі люди? Є у вельмишановної редакції хоч крапля поняття про етику і повагу до горя? А анекдоти з відвертим матом на звороті, які нещодавно друкували? Мені часом аж гидко тримати ую газету в руках. Аж дивно, що хоч зараз прибрали з матеріалу фото. Сподіваюсь, це чомусь навчить наших неймовірних діячів редакції...
  • Диана

    Заберіть фото вбитої жінки. Люди, у вас є хоч щось святе? Ще б селфі робили на фоні тіла.
  • Диана

    Ви на тій "ділянці яка була знята з обліку як небезпечна" ліхтарів багато бачили? Там темінь непроглядна з 2 ліхтарями на всю вулицю!
  • Unknown

    Ця ділянка дороги завжди була небезпечна, на ній загинула не одна людина, але поки там не станеться ДТП високопосадовця міста Козятин або області, жодних відповідних дорожних знаків там не буде, я вже мовчу про лежачих поліцейських, які колись там зробив покійний Мельник М.К. але за скаргами місцевих шумахерів, змушений був їх прибрати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up