Екс-Тесть Калинівського прокурора авторитетний в Козятині Михайлов скоює злочин

Екс-Тесть Калинівського прокурора авторитетний в Козятині Михайлов скоює злочин

Він "віджав" автомобіль у власника

Будь який авторитет на чомусь базується. Кримінальні авторитети “по фені  ботають” ну і “мурчать”. Всі свої зусилля направляють, аби щось ділити. Обов’язково те, що їм ніколи не належало, беруть “з половинки”.
З яких міркувань і за яку долю ділить чуже майно голова Козятинської райспоживспілки Василь Васильович Михайлов? Не зовсім зрозуміло. Передісторія така, що дух захвачує. 
Жив собі Петро та добро наживав. Сталось те, що сталось: людина передбачає, а Бог розташовує. Помер Петро несподівано і раптово. Лишився спадок — автомобіль ВАЗ-2109. Авто його і не його. Оформлене по дорученню на двох із внуком. Здавалось, які проблеми? Твоє майно, внучку, бери та їздь, згадуй діда.
Так воно було б, якби в справу не вмішався Василь Михайлов. Автомобіль, який небіжчик паркував у гаражі райспоживспілки, не віддав власнику. Доділився до того, що порушено кримінальну справу по ст. 356 КК України “за самоуправство”. Інший, напевно, сів би, отримавши судимість.Тут так не сталось. Чому, ви зрозумієте пізніше.


В справу вмішався голова суду Козятина суддя Валерій Сечко, який (не сісти не впасти) взяв та й заборонив вилучати автомобіль, як речовий доказ по справі. Або просто “похерив” справу, прийнявши завідомо злочинне рішення.
Тепер вони вдвох стали формально суб’єктами кримінальної справи. Або, по- народному, суддя долучився до “віджиму” чужого майна по кримінальному?
Своєю ухвалою суддя довів ситуацію до абсурду. Закон використав, як дишло. Нема автомобіля — речового доказу — немає справи. 
Віришити проблему тепер можна тільки з кримінальними авторитетами “з половинки”? Або екстреміським шляхом захопити майно Михайлова для обміну на автомобіль? Одна біда — внук законослухняний. На типаж бандита ніяк не підходить. Тому звернувся до громадськості. Ми його підтримуємо і спробує віришіти ще раз цю проблему в правовому руслі.
Звертаємось, як до громадянина, до пана головного прокурора Калинівки: Дмитро Михайлович Кубик, просимо вас, повідайте своєму тестю Василю Михайлову, що не гоже вмішуватись в чужу родину із своїм уставом. Не варто продовжувати злочин і вмішувати в злочинну діяльність козятинських суддів. Поверніть автомобіль власнику, не доводьте ситуауію до люстрації по-козятинськи, що ославили на весь наш край чиновника.
Термін виконання не озвучуємо, бо віримо в здоровий глузд прокурора. Думаю, що це буде зроблено блискавично в стислий термін.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (38)
  • Малюкин Саша

    Від жінки покійного Людмили:



    Частина того що сказав Михайлов велика не правда.

    Хоронили чоловiка, я разом з дочкою i вiддала її 12 тис. гривень які були дома. Руки я не грію і не привикла так як Михайлов привик гріти. Я з чоловіком прожила 35 років, і ця машина наше спільне нажите майно до якого дочка ніякого відношення не мала і не має. А зять ніяких документів не крав! Ваш свідок фальшивий, який навіть не визвав швидку допомогу а визвав поліцію. Поліція при обшуку уже тоді не виявила ніяких документів. Їх вже тоді не було. Ваш працівник Наталья не була присутня на території в цей страшний для мне час. Так що ніяк вона не могла позичати гроші і платити за машину яка завезла мого чоловіка в морг. А заплатив за машину Трембі мій зять. На це все в мене теж є свідки сестра і її чоловік мого покійного чоловіка. Машину купляли по дорученню на двох.
  • козятинець

    В той час жодна посадова особа що при владі сьогодні на віче не прийшов..Китаєць також.Оркуша бу в блуді. Був  в блуді також його сподвижник мафік саме вони кормились від чорта ручні звіри.Там не було СБУ.Поліцаїв.Самооборони.ЖД мафіозів.Вони грязли в мародерстві,чванстві.Сіяли розбрат.Купляли і крали.Крали і купляли.Мужнів лише партизанський загін Козятина.Він продовжує набирати сил з вірою в ісуса Христа.В славу нації та бажанні смерті ворогам козятинський партизан 19.09.2016 02:28 з України ОСЕРЕДоК ОУН КОЗЯТИНА ДОЛУЧИВСЬ ДО БОЖИХ ЖНИВ ОБРАТУВАННЯ НАЦІЇ
  • козятинець

    На сьогодні пересічний українець  потребує допомоги захисту від таких сільпістів.
  • Анонім

    Шо тут перевіряти є кримінальна справа по якій не вилучений речовий доказ.Тут поліця спрацювала навіть чесно подали запити на ухвалу суду про вилучення авто.Що робить суд -забороняє законно вилучити речовий доказ. Немає таким чином ні суб*єкта злочину.Ні об*єкта злочину.Тобиш справі пізда.Діло в суд нейде.Ось і вся хитрість .Є ухвала судді даю номер якщо хочеш.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 14:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up