Голова Вінницької обласної державної адміністрації п.Коровій не знає, де взяв медаль для люстрованого чиновника.

Голова Вінницької обласної державної адміністрації п.Коровій не знає, де взяв медаль для люстрованого чиновника.

“Кандидатура Слободянюка В.М. для нагородження медаллю не вносилась Козятинською РДА та Козятинською міськрадою та, відповідно, не подавалась обласною державною адміністрацією.” Так відповів голова обласної ода Валерій Коровій газеті “RIA-Козятин”.

 

В залі засідань Вінницької ОДА 29 серпня голова обласної адміністрації пан Коровій особисто вручив “заслужену нагороду найдостойнішому” голові райради Віктору Слободяюку. І про це відзвітували кишенькові ЗМІ влади та офіційні сайти.

 

Відео дня

Тоді ж на початку вересня редакція газети і звернулась до керівництва вінницької обласної державної адміністрації з проханням надати списки нагороджених осіб з Козятина і Козятинського району на честь 25-річчя Незалежності України. Також газета просила дати обгрунтування осіб, хто подав клопотання на їх нагородження — за які дії, або бездіяльність. Подібні листи були надіслані і козятинським керівникам (у міськраду, райдержадміністрацію та райраду).З офіційної відовіді міського керівництва стало відомо, що Відзнакою Президента України — ювілейною медаллю  за поданням міського голови та начальника дирекції залізничних перевезень благочинного району УПЦКП, міського депутата Романа Масиру та військового коменданта Юрія Кримченка. Якщо міськрада обгрунтувала свої подання, то районна державна адміністрація не поспішає. Відомо тільки, що нагородили за її поданням кума голови рда Віктора Сагайду та ветерана праці Мельника Василя.  

Районна рада ігнорує запит.

Від кого ж надійшло подання на голову козятинської райради, залишається таємницею. Навіть сам очільник області пан Коровій цього не знає. В офіційній відповіді він пише: “Кандидатура Слободянюка В.М. для нагородження медаллю не вносилась Козятинською РДА та Козятинською міськрадою та, відповідно, не подавалась обласною державною адміністрацією.”

І дописує: “Окрім того зазначаємо, що відповідно до п.6 Положення про відзнаку…. , суб’єктами клопотання поряд з ОДА, можуть бути інші державні органи.”

Пригадуються висновки з публіккації нашого постійного дописувача Влада Лісового: “Вимушений екстремізм. Це крайня форма протесту, як самозахист, що звільняє від кримінальної відповідальності за відсутністю складу злочину. І навпаки — дії чиновників. Якщо навіть їх дії містять склад злочину, вони все рівно уникають відповідальності із-за корумпованості влади.”

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (11)
  • козятинець

    Максим Українець reply козятинець

    Унікальний випадок.Тут явно кримінал та корупція.Цинізм нечуваний.
  • Anonymous

    Яке блюзнірство!
  • Anonymous

    Чиновник чиновника криє. А тут Коровій обісрався, що  вилюстрованого нагородив медаллю Президента

    Максим Українець reply Anonymous

    Несподіванка

    козятинець reply Anonymous

    Главная / Общество / Как на самом деле выглядит бедность в США – взгляд фотографа

    ЕЩЕ В РАЗДЕЛЕ



    Плотницкий и Захарченко сделали новое заявление о прекращении огня



    Бенкендорф покинул пост главы телеканала «Интер»



    Дело Авакова передали в НАБУ



    Народные приметы: как понять, что вас ожидает удача

    Яндекс.Директ



    Какая будет погода в сентябре?

    Смотрите акту­альный прогноз погоды прямо в поиске Яндекса. Просто и быстро.

    yandex.ua



    Брелок в виде гос номера 53 грн

    Акция! 53 грн, вместо 99 грн. Отправка в день заказа, все виды.Гарантия!

    brelok.od.uaАдрес и телефон

    Как на самом деле выглядит бедность в США – взгляд фотографа

    13.09.2016
    23:07 (Киев)
    joinfo.ua







    По статистике, каждый седьмой гражданин США живет за чертой бедности. Фотограф решил рассказать несколько историй американцев, оказавшихся в трудном положении.
  • козятинець

    НЕ ПОДАВАВ ТО ПИТАННЯ - ЧОМУ ВРУЧАВ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up