Козятинська міліція затримала хмельницьку “банду”

Вилучили перетерту коноплю та психотропну речовину

Наші правоохоронці біля села Комсомольське затримали підозрілу групу людей. Сталося це біля блокпоста “Гавань”, близько шостої години ранку у вівторок, 23 вересня.
Легковий автомобіль ВАЗ проігнорував вимогу працівників ДАІ зупинитися. Це змусило їх вжити заходів до примусової зупинки. 
При перевірці транспортного засобу з’ясувалося, що водій був п’яний. А у двох пасажирів знайшли коноплю та психотропні речовини “Амфітамін”. Люди були озброєні — правоохоронці також виявили у них вогнепальну зброю.
— Затримані молоді особи віком до 35 років, мешканці Хмельницької області, — каже перший заступник начальника Козятинського РВ УМВС України у Вінницькій області по слідству, начальник слідчого відділу Андрій Матвійчук. — Вони пересувалися транзитом по нашому району. Двоє на даний час затримані згідно зі статтею 208 КК. Вирішується питання про взяття під варту. Проводиться перевірка, з’ясовуються всі обставини. Судячи з великого обсягу речовин, схожих на наркотичні, чоловіки мали їх продати.
До речі, за даними Андрія Петровича, на чорному ринку один грам “Амфітаміну” коштує 300 гривень. У вищевказаних молодиків його вилучили близько 50 грамів.
Відомо, що один із затриманих був раніше тричі судимий і неодноразово перебував у місцях позбавлення волі. 
Наразі, долю “наркодиллерів” вирішить суд. Кримінальний кодекс передбачає за подібне позбавлення волі від 5 до 12 років.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • nomad

    До чого тут фотка з Нивою?
  • nomad

    Слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження за ч. 2, ч.3 ст.307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), ч.1 ст.309 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами або вибуховими речовинами). Двом із затриманих оголошено про підозру. За таке правопорушення передбачено покарання до 10 років ув’язнення.



    Більше читайте тут: http://vinnitsaok.com.ua/2014/09/25/190357

    сват reply nomad

    яка різниця яка фотка. Головне — інформація та оперативна робота
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up