Козятинський мер як місцевий фюрер

Козятинський мер як місцевий фюрер

16 вереня 2016 року мер Козятина Вінницької області, путаючи таємність з "секретністю", проводив утаємничені "сектанські" збори за участю своєї команди. Чим займалися? Питанням "Як роздеребанити бюджет міста по опаленню". Порушено норми моралі, етики, ігнорується Кабмін, Президент. Зухвалість переросла в ще більшу зухвалість - відкриті погрози розправою журналісту, які зафіксовані у відео.  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • qwert

    і владік повх як головний представник чийогось члена

    фройд би плакав)

    козятинець reply qwert

    Партизан не ниє.Він за любий піздоріз
  • Анонім

    Респект партианському загону що показали, як можна контролювати цих "слуг народу". тепер на кожну їх нараду треба по два партизани з відеокамерами. Якби не було що приховувати, то Пузир так не нервував

    козятинець reply Анонім

    На сьогодні пересічний українець вже сам потребує допомоги ЗАХИСТУ ВІД ВЛАДИ  Влада найбільша небезпека для громади та держави
  • Максим Українець

    Не має клепки у Пузиря.Сказав би журналісту що по завершенню я дам пресконференцію як мера.Говори про воду каналізацію. Журналіст змушений був-би піти.Хоча Повх ментяра з досвідом можливо викрутивсяб. До того він повністю злигавсь з усіма екстримістами козятина.Бандитами також .Дивіться його репортажи з суду по самообороні.А те щоб народ зненавидив мафіка .Його робота. .А толпи айдарівців хто привів.А мафіка в урну. Хто придав розголосу. Він був один тепер точно партизанський загін.

    Анонім reply Максим Українець

    Не один .Тепер чуть що всі начинають діяти як партизанські загони.Цей наліт на мера мінус в його сторону.Маленькій тимчасовий загін двох партизан явно отримав перемогу..Нюхом чую тут ще будуть страсті з пролитою мочою.

    козятинець reply Анонім

    ЦІна мільйонів.
  • Анонім

    Які ж у тебе, Саньок,секрети перед громадою? Слабо виконати передвиборні обіцянки про прозорість діяльності і на загал розказати, як через іщенків-ліфшиців будеш откати брати? То ти не бійся, ми тільки їхні фейси у тебе в кабінеті побачили все і так зрозуміли. Яка ціна питання? на Гаваї вистачить?

    І як  твій брехливий деБільний язик  повертається після цього говорити про "квотум довіри" громади? Щоб тобі мусорні баки щоночі снилися!!!!!!!!!!

    Oleg Kar reply Анонім

    Ну ти кінь з яйцями.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up