Міліція затримала підозрюваних у резонансному пограбуванні ювелірного магазину в Козятині

Працівники Козятинського райвідділу міліції за декілька годин затримали двох чоловіків, які обґрунтовано підозрюються у скоєнні розбійного нападу на ювелірний відділ.

Погрожуючи продавчині пістолетами, зловмисники викрали дорогоцінні прикраси. До чергової частини Козятинського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в один з магазинів Козятина увірвалися троє невідомих в масках та, погрожуючи пістолетами, заволоділи золотими виробами.  Як розповів начальник УМВС України у Вінницькій області Ігор Моренець, на місце події терміново були направлені досвідчені оперативники, наряд Держохоронців та кінологічна служба. Працівники міліції одразу орієнтували довірених осіб. Як з’ясувалось, невідомі зловмисники увірвались до крамниці та погрожуючи зброєю зв’язали продавчиню. Аби залякати свою жертву та запевнити її у серйозності своїх намірів, вони вистрілили в стелю крамниці та, розбивши вітрини, забрали коштовності. Вже за годину працівники міліції «гарячим слідом» в місті затримали одного з зловмисників. Ним виявився 33-річний житель Житомирської області, який в минулому відбував покарання за розбійний напад. При опитуванні затриманий зізнався у скоєному. Близько шостої години вечора в ході проведення комплексу заходів по встановленню та затриманню зловмисників та завдяки пильності небайдужих городян, міліціонери затримали і другого злочинця. Зловмисником виявився раніше судимий 41-річний киянин. За скоєння крадіжок, пограбувань та розбоїв затриманий неодноразово побував у місцях позбавлення волі. Під час затримання чоловік вчинив опір та намагався застосувати зброю. При проведенні особистого огляду у нього було виявлено та вилучено викрадені прикраси. В ході проведення оглядів місцевості по маршруту руху злочинців, правоохоронці вилучили камуфляжний одяг, золоті вироби та інші речові докази, які доводять причетність затриманих до розбійного нападу. На даний час проводяться оперативно-розшукові заходи, щодо встановлення і затримання третього нападника, якому вдалося втекти. Слідчим відділенням міліції за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій), що карається позбавленням волі до 12 років. Двом затриманим оголошено про підозру. 
Джерело: vinbazar.com

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній) 13:03 Лелеки повернулися, а їхньої домівка немає — зруйнували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up