На Козятинщині одні сварки

На Козятинщині одні сварки

За тиждень відбулося багато сварок в родинах

14 вересня 2016 року

В селі Вернигородок сварилися сусіди. До дебоширів виїзджала поліція.

 

Відео дня

В Козятині онук сварився зі своєю бабусею. Жінка викликала поліцію.Проводиться перевірка.

 

Мешканець села Вовчинець написав заяву в поліцію. Чоловік повідомив, що сусід погрожував його побити та виражався нецензурною лайкою. Правоохоронці проводять перевірку.

 

У Козятині в своєму будинку померла 58-річна жінка. Ознак насильницької смерті не виявлено. При житті громадянка хворіла.

 

У жителя Козятина при обшуку поліція вилучила коноплю вагою 5 гр., два боєприпаси калібру 5.45 та п’ятдесят один боєприпас калібру 5.6 мм. Відкрито кримінальне провадження.



 

15 вересня 2016 року

Жителька села Марківці заявила в полцію на свого чоловіка. Жінка повідомила, що він зловживає спиртними напоями. Проводиться перевірка.

Того ж дня у Марківцях сталася сварка в родині. Чоловік вчинив скандал.

 

Мешканка смт. бродецьке повідомила в поліцію, що до її будинку прийшов колишній співмешканець. Чоловік почав сваритися і намагався покінчити життя самогубством. Він порізав собі вени. Швидка надала вчасну допомогу.


 

16 вересня 2016 року

В Вівсяниках горів будинок. Вогонь знищив двері, віктна та особисті речі людей. Слідчо-оперативна група встановила, що причиною є порушення правил пожежної безпеки при використання пічного опалення. Ніхто не постраждав.

 

В Самгрододку жінка сварилася зі своїм співмешканцем. До дебошира виїзджала поліція.

 

Козятинчанка написала заяву в поліцію. Жінка розповіла, що її колишній чоловік ображає її та лається.

 

Того ж дня, в Садовому сварилися матір з сином. Проводиться перевірка.


 

17 вересня 2016 року

В с. Жежелів, Козятинського району сварилася бабці зі своїм онуком. На місце події виїзджала слідчо-оперативна група поліції. Проводиться перевірка.

Житель м.Калинівка, повідомив в поліцію, що в своєму будинку в с.Марківці Козятинського району помер його батько. Чоловікові було 72 роки і він хворів на онкологічне захворювання.


 

В одному з козятинських кафе невідомий побив мешканку міста. На місце події виїзджала поліція. Проводиться перевірка.


 

18 вересня 2016 року

Козяітинчанка подзвонила в полцію. Тому, що біля її будинку лежав невідомий чоловік. Поліція встановила, що чоловік п’яний і просто спить на землі. Ним виявився житель Кордишівки. Родичі забрали чоловіка додому.


 

19 вересня 2016 року

Житель Куманівки заявив в поліцію на свою дружину. Чоловік повідомив, що жінка зловживає алкоголем та погано виховує дитину. На місце події направлено слідчо- оперативну групу. Проводиться перевірка.

 

В Козятині сварилися сусіди. До дебоширів приїзджала поліція.

 

Козятинчанин викликав поліцію до свого сина, бо той сварився та лаявся на свого батька. На місце події виїзджала слідчо-оперативна група поліції. Проводиться перевірка.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up