На Козятинському ринку “Хлібодар” зловили продавчиню з “військовою” тушонкою

Кому війна, а кому мати рідна

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” тривалий час надходили дзвінки з повідомленням — на маленькому базарчику жінка торгує тушонкою, консервами та військовим посудом. Цей товар нібито із військової бази. А нещодавно у тієї ж самої продавчині на прилавках красувалися військові сухпайки.  Козятинчани вкрай обурені таким бізнесом. Адже українські військові не мають що їсти, а тут тобі весь перелік харчів, як у ресторані, на вибір…

 

Відео дня

 

 

Перевіряючи інформацію раз у раз редакція не могла застати горе-продавщицю на ринку. І ось грім гримнув. У четвер продаж “військових” товарів продовжився. Через “підпільну” торгівлю на ринку зчинився величезний конфлікт. Перехожі лаяли жінку, яка продавала дану продукцію.

Коли приїхали правоохоронці, пані продавець вела себе вкрай знервовано. Говорила, що цю тушонку вона вже давно купила в одного чоловіка. Навідріз відмовилася називати своє повне ім’я. А також не представила документи та відповідні накладні на товар. Люди, які були свідками “історії” твердили, що все знають самі, і без документів.

— В неї вдома весь гараж забитий ящиками з тушонкою та сухпайками, — говорить перехожа Валентина. — Її зять працює на складі в одній із військових частин, тож доступ до таких продуктів є. Як так можна? Ганьба. Невже у неї не має і краплини совісті. Наші діти голодні, а вона спекулює на чужому горі...

На прохання міліціонерів проїхати в райвідділ жінка заметушилася і видзвонила доньку та чоловіка. Останній підігнав машину і почав пакувати тушонку в багажник. Люди на таку реакцію збунтувались ще більше. Стали попереду автівки і не дали зрушити їй з місця. Не дали втекти. Врешті-решт, вони все ж таки завантажили товар в машину. Але супроводжувався “товар” вже не додому а в міліцію.

Даний товар правоохоронці вилучили для проведення експертизи та перевірки.

 

 

 
 
 
Коментарі (12)
  • сваха

    Да, наша газета стала популярною ,брехливою, принизливою  жовтою пресою ,де тільки принижують громадян України ,а це сталося коли повернулася наша шльондра  редактор Татьяна Лозінська , яка не відказно всім  дає   і тому в цій  газеті можна друкувати все що їй заманеться , вона не переживає за все вона розрахується "натурою" . або танцем на столі  голою.Мені довелося це бачити ,не дуже приємна була картина  (((( ганьба.
  • Городянин

    Які конкретні наслідки виявлення мародерів? Притягнення до відповідальності, порушення кримінальних справ, звільнення з роботи? Якщо немає наслідків, то грош ціна і самообороні, і правоохоронцям.
  • Nataliya

    Страна должна знать своих героев. Напишите кто они!

    Оборона reply Nataliya

    Регіна - Проживає по вул. Кондрацького 19, дочка по вул. Кондрацького 26, сестра - по вул. Кондрацького 28

    Дуже Правдива reply Nataliya

    ЇЇ звати Регіна. Торгую недалеко від того місця біля Шоколадки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Козятина за сьогодні

10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera Від читача 09:28 Пожежний схематоз 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки 11:01 Десятка найдорожчих закупівель міської ради у березні 10:20 Родинам загиблих Героїв Ігоря Болдіна та Анатолія Федорця вручили державні нагороди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up