Навпроти міліції в Козятині знайшли мертвим громадянина Пакістану

Навпроти міліції в Козятині знайшли мертвим громадянина Пакістану
Будинок, в якому жив померлий пакістанець. Вікна розчинені до сих пір
Його тіло зараз у морзі (без холодильника). Тільки після погодження з консулом, буде проведений розтин та судмедекспертиза

18 липня після звернень до правоохоронців знайомих та близьких одного з працівників ринку, міліція зайшла у його помешкання по вулиці Леніна (що навпроти райвідділу) і знайшла там вже розкладений труп. Він знаходився на ліжку. Слідів насильницької смерті, зі слів чергового міліції. виявлено не було.
Померлим виявився 45-річний Мухамед Аюб Роза, який народився 11 листопада 1968 року і являвся громадянином Пакістану. Його має знати значна чатина мешканців Козятина, адже небіжчик відрізнявся від місцевим кольором шкіри і працював на ринку “Хлібодар” (“сектор годинників”) протягом багатьох років.
За словами Козятинського паталогоанатома, 19 липня він мав провести судмедекспертизу - щодо причини смерті Мухамеда. З вигляду тіла ніяких слідів насильницької смерті не було виявлено. Можливо стався серцевий напад.  Розтин тіла не вдалось здійснити, оскільки громадян інших країн можливо оглядати тільки після дозволу консула. Отож тепер міліція має заручитись дозволом іноземного консульства і тоді визначиться причина смерті Мухамеда. (Тіло знаходиться поки що у морзі, холодильна камера не працює (!), як завжди.)
Між тим знайомі померлого розповідають, що бачили його останній раз минулої неділі. Мухамед збирався їхати у Хмельницький на базар о другій годині ночі за товаром. Коли йому зателефонував водій автобуса, бо той не вийшов на посадку, номер не відповідав. Це було дивним, але не причиною щоб бити на сполох. І так протягом вівторка-середи-четверга… Всі на базарі дивувалися, що годинникар відсутній на робочому місці. Його “хазяї”, на котрих працював, в цей час були на відпочинку. Отож офіційно не було ніби кому і звернутися до правоохоронців про зникнення чоловіка…
Яким було розчарування однієї з знайомих Мухамеда, яка проходячи повз його будинок зустріла міліціонерів. Ті щойно знайшли його мертвим у квартирі, яку наймав навпроти міліції. Вікна, як і вчора, там розчинені і гуляє вітер.  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Я

    Дуже жалко цього чоловіка. Він  був дуже хорошою і доброю людиною.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up