Протягом останнього тижня у Козятині та районні сварилися та хуліганили

Протягом останнього тижня у Козятині та районні сварилися та хуліганили
Кримінальна хроніка



Минулий тиждень виявився на Козятинщині не зовсім спокійним. Про це повідомив газеті  помічник начальника відділу по ВГ Козятинського РВ УМВС майор міліції   Дмитро Ямпольський.
Так, минулого вівторка жительці с. Садове погрожували по телефону. 
Наступного дня жителька Києва, дочка мешканців села Козятин звернулася до міліції із скаргою, що  її батькам погрожували фізичною розправою.
У четвер мешканка смт. Чічельник, поскаржилась на свою доньку, яка не дозволяє бабусі бачитись з онуками.  
Загалом протягом тижня було зафіксовано шість побутових суперечок, дві із яких супроводжувалися спричиненням тілесних ушкоджень, одна погрозами.
Факти хуліганства
У середу невідома особа розбила віконне скло в будинку одного із жителів міста. Через день пошкодили вулики біля приватного будинку в Козятині. 
Пожежі
У вівторок на території садків в с. Садове загорілася суха трава. Вогнем знищено саджанці плодових дерев. 
Наступного дня виникла пожежа в с. Рубанка. Загорілася надвірна будівля. 
На місця подій було направлено слідчо – оперативні групи міліції. Проводяться перевірки. 
Металобрухт
Минулої середи дільничий інспектор міліції Козятинського РВ УМВС повідомив про те, що спільно з працівниками сектору державної служби боротьби з економічними злочинами Козятинського РВ УМВС в ході проведення профілактичних заходів в смт. Глухівці було встановлено факт прийому жителем смт. Глухівці металобрухту, без відповідних на те документів. По даному факту слідчим відділенням Козятинського РВ УМВС розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.1 ст.213 КК України (Порушення порядку здійснення операцій з металобрухтом). Проводиться досудове розслідування.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up