У Козятині засудили чоловіка, який більше п'яти годин катував свою матір

У Козятині засудили чоловіка, який більше п'яти годин катував свою матір
Козятинський міськрайонний суд засудив раніше судимого чоловіка, який у стані алкогольного сп'яніння побив та намагався зґвалтувати свою матір.

Так 8 листопада 2014 року о 18:00 обвинувачений у будинку, де він проживав разом із своєю матір'ю, будучи в стані алкогольного сп'яніння, поклав свою матір на ліжко в спальній кімнаті будинку та намагався її зґвалтувати. Через невдалу спробу підсудний розлютився та почав бити потерпілу, після чого став задовольняти свою статеву пристрасть неприродним способом.
Після цього знову почав бити та знущатися над жінкою. Потім чоловік домовившись з матір'ю, що та дасть йому сто гривень, а він взамін перестане її бити.
Бідолашна жінка вранці наступного дня пішла до своєї дочки та пожалілася на сина. Мати сказала, що насилля над нею син чинив приблизно з 6-ї години вечора до 12-ї години ночі.
Зять почувши, що брат його дружин познущався над тещею пішов його шукати. Знайшовши підсудного, його привели додому та викликали правоохоронців.
У суді обвинувачений свою вину визнав частково та запевняв, що мати йому добровільно дала гроші, він за них її не бив, але те, що знущався над нею більше 5 годин поспіль не заперечував.
Розглянувши усі обставини справи та вислухавши усіх свідків, Козятинський міськрайонний суд 17 серпня 2015 року, визнав підсудного винним та призначив йому покарання у вигляді десяти років позбавлення волі.

За інформацією з "сайту міста Вінниці 0432.ua"

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up