В Козятині здійснили напад на відомого лікаря Дмитра Панасовича Пузира

Родина потерпілого шукає свідків за винагороду

 

 

Відео дня

Місто сколихнула звістка про те, що у понеділок близько 16-ї години біля свого помешкання було здійснено замах на життя відомого в Козятині та за його межами хірурга Дмитра Пузира.
Як розповів його син Олександр, в 13.00 батько пішов відвідати в лікарню своїх хворих. На цей час Дмитро Панасович знаходився у відпустці. О 16.00 він повертався додому по провулку Колгоспному. Коли вже хотів відкрити хвіртку, почув, що хтось біжить. Не встиг він обернутися, як один з нападачів штовхнув його. Лікар впав і в цей момент другий з компанії замахнувся великим важким тупим предметом. Димитро Пузир встиг лише підставити руку, але удар був міцний прямо в голову. Він втратив свідомість. Вийшла дружина, визвала міліцію, швидку. Його завезли в реанімацію. Наступного дня потерпілого завезли у Вінницю для здійснення діагностики. Зараз він лікується у відділковій лікарні. Стан лікаря стабільний і задовільний.
 У нього важка травма голови, перелом ребра, забій ліктів, гематоми на ліктях, руках і ногах.
Син постраждалого лікаря Олександр Пузир звертається до всіх, хто може допомогти слідству встановити особи злочинців. Можливо хтось став свідком появи двох хлопців спортивного типу в одязі з капюшоном, з 12 до 17 години 28 липня в районі вулиці Лисенка до стадіону, провулку Колгоспого від музичної школи до базару або території вздовж території школи-ліцею та водоймища “Водокачка”. Анонімність гарантується.

Тому, хто допоможе в слідстві, пропонується суттєва грошова винагорода, яку зібрали знайомі родини лікаря.


За словами першого заступника начальника Козятинського райвідділу міліції, начальника слідчого відділення Андрія Матвійчука на даний період часу проводяться опитування для встановлення істини, виявляються очевидці і свідки. Впровадження внесено до єдиного реєстру, проводяться слідчі заходи.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Максименко Алина

    жуть!!!
  • Sofia

    Якщо зацікавити самих правоохоронців, то вони відразу знайдуть і замовника і заказчика!
  • Правдар

    Пусть поправляется, думаю Сын идёт в верном направлении, скорее всего кто-то так пытается припугнуть! Здоровья, Сил, Удачных поисков заказчика !
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up