Дітей міста порадував грузинський цирк

Дітей міста порадував грузинський цирк
А. Гулієв: “Замість орендної плати закупили каремати”

До Козятина минулого тижня приїздив цирк-шапіто “Грузія”. Він розміщався на центральній площі міста в брезентовому шатрі. На верхівках куполу майоріли два прапори — Грузії та України. 
Газету “RIA-Козятин” запросили подивитися циркову програму в обмін на рекламу. Яблуку ніде було впасти. Дійсно, Козятину не вистачає видовищ. Немає ні театру, ні кінозалу, ні зоопарку…
Вистави циркачів мали успіх у глядачів. Протягом двох днів був аншлаг. За словами артистів, вони самі склали та зрежисерували виступ. Це історія про боротьбу добра і зла, яка є актуальна на сьогодні в Україні. Діти та дорослі, виходячи з-під купола цирку, висловлювали захоплення та позитивні відгуки. 
Директор цирку Араз Гулієв розповів, що цирк-шапіто “Грузія” існує близько двадцяти років. 
— Ми подорожуємо Україною та іншими країнами, — говорить Араз Борисович. — Це стиль життя. Останнього разу були у Туреччині. Коли ми прибули до Козятина, то дізналися, що мер тут також грузин. Це був приємний сюрприз. Ми були дуже вдячні, що нам дозволили розміститися в центрі міста. При цьому оренду ми не платили, замість цього придбали каремати для Української армії та передали на місцеву самооборону.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up