Молодь Козятина навчатимуть доброчинності

Духовне виховання розпочинається вже у неділю

 

Оголошується набір учнів 7-11 класів на заняття з "Основ християнської етики". Вчитель — кандидат богослов'я Андрій Горниш. Тематика занять передбачає створити цілісно-християнський світогляд та виховати у підлітків високоморальну особистість.
За словами богослова, важливість вивчення та засвоєння молодими людьми морально-етичних цінностей, очевидна. Адже молодь — наше майбутнє. І від її духовного стану залежить як доля самого підростаючого покоління, так і стан країни в цілому. 
— Предмет "Основи християнської етики", який базується на вченні Господа Ісуса Христа, викладеному у Біблії, допоможе знайти шлях до щасливого життя, — каже Андрій Горниш. — Тож звертаюсь до небайдужих батьків: даний курс предмету засновується, щоб допомогти наблизити ваших дітей до Бога. А це допоможе їм у всьому подальшому житті.
Перегляд тем переконує в необхідності відвідування дітьми уроків християнської етики. Це "Співчуття та милосердя", "Вміння прощати",  "Повага до людей", "Шануй батька й матір", "Моральна цінність здорового способу життя молоді", "Взаємовідповідальність у стосунках хлопця  і дівчини", "Дружба і товаришування", "Вдячність — важлива людська чеснота". Ці та багато інших тем покликані впровадити у життя молоді доброчинність (відповідальність, справедливість, любов до людей, цнотливість, чесність).
Безкоштовні заняття відбуватимуться щонеділі о 14.00, в приміщенні Будинку піонерів (3 поверх, бібліотека). Перше навчання — 30 листопада.
Запис можливий протягом навчального року. За додатковою інформацією звертайтеся за телефоном 093-234-93-05.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up