Створена бабусина рада “RIA-Козятин”

Створена бабусина рада “RIA-Козятин”
Активні жінки міста об’єднуються задля покращення добробуту

Минулого четверга в редакції газети “RIA-Козятин” відбулося організаційне засідання активних жінок міста, так звана бабусина рада. Зібралися представниці слабкої статі людства — у кого вже є онуки. За чашкою чаю зі смачною випічкою дві години пролетіли, як 20 хвилин.
Було обрано голову ради, заступника, секретаря. А також кожна з шести наступних стала відповідальною за зв’язки з ключовими службами міста. 
Голова ради Валентина Тимощук, заступник Валентина Чорнодуб
Співпраця з депутатами за Валентиною Тітарчук, з квартальними комітетами — Надія Моісеєнко, з управлінням освіти — Тетяна Чащіна, міською радою — Катерина Поліщук, охороною здоров’я - Тамара Шевчук, правоохоронними органами — Тетяна Тимощук.
З назвою клубу ми будемо визначатися з часом. На сьогодні стоїть питання, що жінки Козятина об’єднуються в одне ціле, аби допомагати козятинському суспільству у багатьох сферах.
Відомо, що саме жінка несе в наш світ гармонію, красу, натхнення, сексуальність. На своїх крихких плечах — тяжкість повсякденних турбот. Усе її життя складається не лише з турботи про сімейне вогнище, але і з кар'єрного росту і постійного руху. Як на мене, активна жінка — герой нашого часу. І, згуртувавшись, такі жінки та ще й з великим життєвим досвідом можуть зробити багато корисного. 
Основними напрямками роботи бабусиної ради буде проведення зустрічей з цікавими людьми, допомога у вихованні підростаючого покоління, активна позиція з засміченністю міста тощо.
Ми будемо пропагувати здоровий і активний спосіб життя, в центрі якого стоїть Жінка-Мати, Жінка-Берегиня, Жінка-Творець.
Усі бажаючі активні жінки можуть стати “працівницями” бабусиної ради. Засідання проходять через четвер в редакції газети о 17.30.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Sofia

    Ну давайте будемо тупо сидіти кожен у себе на кухні і мовчати. Не будемо замічати всіх негараздів у місті. Така позиція пристойна? А бабусі - жінки активні мають об'єднуватися, якщо чоловікам все по х...
  • Правдивый

    По очереди

    1) можуть зробити багато корисного.- что именно? Выпить чай, посидеть побалакать та пийти?

    2) активна позиція з засміченністю міста  - боже ж ти мій яке наше місто засмічене (...дасиш мені дорогенька рецепт на цю випічку -  онукам зроблю)... ойойойй це так брудно усюди....

    3) пропагувати здоровий і активний спосіб життя - пенсионерки поговорят о фитнесе, техниках релаксации, поддержке жизненного тонуса, основах правильной диеты, соответствующих упражнениях в зависимости от возраста и телосложения итп итд...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:29 Вручили державні нагороди родинам загиблих військових Козятинської громади photo_camera 15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up