На ринку Гвелесіані машина наїхала на жінку

На ринку Гвелесіані машина наїхала на жінку
А бабуся, яка стояла поруч, впала на столи з товаром

Наразі вся інформація перевіряється. Працівники Козятинської Державтоінспекції встановлюють всі обставини.

Це сталося сьогодні, в обідній час. Свідки дорожньо-транспортної пригоди кажуть, що жінка купувала продукти. А водій машини, яка проїжджала повз неї, наїхав їй на ногу. Люди розповідають — що потерпіла дуже кричала. Коли машина почала здавати назад, то бабуся, яка стояла поруч, впала на столик з косметикою і теж постраждала. Винуватець аварії повіз жінок до лікарні для надання медичної допомоги. Через вікна автомобіля було видно, як плаче старенька.

На місце події виїхав і начальник Державтоінспекції Сергій Христюк. За його словами, в ситуацію по вулиці Клари Цеткін, повинна втрутитися міська влада. Або створити тут всі умови для торгівлі і облаштувати ринок. Або ж зробити дорогу проїжджою частиною. Тому що так як є зараз, бути не може. І люди, і машини, і товар — все на купі.

Відео дня
> Сергій Іванович опитав кількох тамтешніх продавців. Виявляється дозволу на торгівлю саме на цій вулиці немає ні в кого. Для уникнення подібних ситуацій стоїть питання про заборону дорожнього руху. Але тоді не зможуть заїхати машини з товаром.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    На коких основаниях там вобще базар сделали?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up