На базі Козятинського залізничного училища вибиратимуть кращого слюсаря України

На базі Козятинського залізничного училища вибиратимуть кращого слюсаря України
Протягом трьох днів Козятинське міжрегіональне вище професійне училище залізничного транспорту прийматиме гостей з різних регіонів України.

Сюди прибули учасники ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Слюсар з ремонту рухомого складу» з 14 областей України та міста Києва.

Урочисте відкриття Конкурсу відбулося 16 квітня. Вітав учнів директор навчального закладу Андрій Стецюк: «Ці кілька днів будуть надзвичайно важливими та напруженими. Ви повинні показати всі свої знання і навички, здобуті за час навчання. Я не кажу, що кожен повинен перемогти, але показати високий рівень – зобов’язаний».

Побажання від Міністерства освіти та Департаменту професійно-технічної освіти передав начальник відділення науково-методичного забезпечення змісту професійно-технічної освіти Інституту інноваційних технологій і змісту освіти, голова оргкомітету Віктор Паржницький.

Відео дня
> З промовою до конкурсантів звернувся також заступник директора департаменту освіти і науки – начальник управління професійної освіти, інноватики та науки Вінницької облдержадміністрації Валерій Бачинський. Він передав вітання від керівництва області, побажав учасникам успіху, чесної боротьби та досягнення тих результатів, на які кожен заслуговує.

Відомо, що змагання складатиметься з одного теоретичного та двох практичних турів. Під час першого учасники виконають тестові завдання, в другому – розбиратимуть кран допоміжного гальма локомотива №254 та шукатимуть відсутню в ньому деталь, а в ході третього – виготовлять важіль з кронштейном для механізму перемикання контактів реле обертів РО-60 відповідно до технологічної карти.

За процесом боротьби спостерігатиме кваліфіковане журі на чолі з начальником локомотивного депо відокремленого підрозділу «Державне територіальне галузеве об’єднання Південно-Західна залізниця» ст. Козятин Миколою Шутовим.   

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up