Давайте разом спробуємо перемогти злочинність

Давайте разом спробуємо перемогти злочинність
На початку тижня головний міліціонер Козятинщини Геннадій Ткачук зібрав всіх своїх керівників підрозділів та запросив журналістів. Брифінг (як зараз модно називати такі зустрічі) пройшов змістовно

Журналісти мали змогу отримати відповіді на будь-які запитання стосовно правопорядку на Козятинщині.

Міліція відзвітувала про свою роботу протягом останнього часу. Як виявилось, зростання злочинності не відбувається. 

Цікавими є нововведення на Козяттинщині. Після засідання ветеранської ради райвідділу вирішено на добровільній основі залучати до роботи колишніх працівників міліції. Наприклад, сумісними заходами затримано злодійку на "хитрому" базарчику. Полковник Ткачук розповів про стан розкриття злочинів. За його словами, майже всі розкриті. Але є й “висяки”. Це по квартирних крадіжках грошей у відомого лікаря та бізнесменів в Козятині, зникнення бичків у Миколаївці, незаконне заволодіння білим бусом на Кошового тощо. Міліція звертається до населення, завжди повідомляти в міліцію, якщо замічено підозрілих осіб чи стають свідком правопорушень, якщо пропонують фальшиві купюри. Також рекомендується встановлення сигналізацій.  

Відео дня
> На брифінгу було дано детальну інформацію по зверненню матерів Козятинщини щодо нерозкритих вбивств їх дітей. Всі справи знаходяться на контролі. Однією з основних причин теперішнього стану справ є те, що на первинному етапі були втрачені час та фактаж. По-друге, законодавство того часу було недосконалим. Справи були закриті на підставі висновків експертів після проведення ними експертизи.

Поскаржся в міліцію!

У райвідділі працює телефонна гаряча лінія 2-24-23. Визначені дні прийому скарг, пропозицій, побажань. Наприклад, 17 квітня з 10.00 до 14.00  начальник міліції Ткачук Геннадій Васильович буде особисто приймати дзвінки козятинчан.

Також наша газета завжди приймає будь-які звернення громадян за телефоном 2-04-53, та (068) 308-01-25. Ми передамо суть Ваших повідомлень правоохоронцям і розповімо про хід їх ви рішення. Також всі Ваші запитання до міліції будуть озвучені нами на щомісячних брифінгах з керівництвом Козятинського райвідділу.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    Дивись бо по кусають і будеш приймати сорок уколів від сказу!
  • Anonymous

    Зато вони вміють жарити шашлики.Половина має цироз печінки від алкоголю.Обклали дань самогонщиків.Приймають активну участь в долі з мером.Короче цепні домашні дворові собаки.
  • Anonymous

    Так вони очолюють злочинність.Де не можуть примазались.Де бояться обходять стороною.
  • Anonymous

    Ви там, дивлячись на отримання кредиту або почати свій бізнес або оплачувати свої рахунки? Ось йде один відомий справжньої фірма, яка готова покласти край ваші фінансові проблеми, ми пропонуємо всі види кредиту за процентною ставкою 3% і отримати більш детальну інформацію від нас про те, як придбати кредит ви можете зв'язатися з нами по нашій компанії адресу електронної пошти ([email protected])
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up