Затаємничення “Самооборони” по-козятинськи

Затаємничення “Самооборони” по-козятинськи
Більше трьох тижнів газета очікує офіційне інтерв”ю з самооборонцями, про що було домовлено з їхніми офіційними представниками.

 

Але до цього часу Козятинська “Самооборона” не дає коментарі в газету щодо цілей та мети організації, суспільногромадських задач. На що має впливати, що розвивати, на чому формується їх діяльність?  Хотілося б, щоб вони відкрито прокоментували свої цілі.

На цю тему є анекдот:

Відео дня
> Уявіть собі 50-ті роки. Боївка (сховище) націоналістів. Чистять зброю.Тут вривається вартовий. З порога кричить: ”Хлопці! Хлопці! Москалі в космос полетіли!” Командир питає: “Зразу всі?” У відповідь: “Ні, тільки один”

Командир: “Хлопці, продовжуємо чистити зброю!”

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    http://www.lustration.org.ua/обласні-осередки-організації-говсеу/ Створення обласних осередків (організації) ГО”Всеукраїнська Люстрація” Кому небайдужа доля України та хто зацікавлений в очищенні країни I проведення повної “Люстрації” Долучайтесь!
  • Anonymous

    Интервью было бы очень своевременным, учитывая события в стране. Сначала Донецк, теперь события распространяются в центр Украины, к нам. Хотелось бы определить какие цели у самоорганизации, какие интересы, каким способом будут достигаться, какими законодательными актами подтверждена их деятельность и кто может к ним присоединиться? Какие мероприятия уже проводятся? И не только у самообороны это хотелось бы прояснить , но и у других образованных структур в Казатине.
  • Anonymous

    Цікаві Ви всі люди!
  • Anonymous

    написав зі сторінки подруги, тому вибачаюсь за підпис "Тетяна"
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 «У парку дуже часто відпочиває молодь, тому це як полотно» photo_camera 17:56 На храмовому святі владика молився, розповів цікавих історій і жартував. 17:40 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт) 17:17 Діти, які повернулися до сімей, отримали допомогу та знання про кібербулінг photo_camera Від читача 17:25 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 16:21 Верховна рада збільшить штрафи для чоловіків, які ухилятимуться від мобілізації 15:55 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (Новини компаній) 13:41 На Козятинщині висадять дві трояндові Алеї Слави 12:32 Як уникнути віялових відключень світла? Поради козятинчанам 10:36 Міністерство у справах ветеранів України запускає «Єдину ветеранську лінію» 10:32 Україна вчора відбила чергову атаку росіян: 95 бойових зіткнень та 10 збитих Shahed 09:22 Цей день в історії, 10 травня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up