15 червня у Вінниці розглядатимуть апеляцію Хорта. Приїдуть адвокати з Києва

15 червня у Вінниці розглядатимуть апеляцію Хорта. Приїдуть адвокати з Києва

У Вінницькому міському суді сьогодні, 24 травня відхилили розгляд заяви адвоката Валерія Палія про незаконне перебування під вартою його підзахисного Юрія Павленка. 15 червня у Вінниці розглядатимуть апеляційну заяву про перегляд усієї справи.  

У Вінницькому міському суді сьогодні, 24 травня відхилили розгляд заяви адвоката Валерія Палія про незаконне перебування під вартою його підзахисного Юрія Павленка. 15 червня у Вінниці розглядатимуть апеляційну заяву про перегляд усієї справи. - Вимушені повторно подавати заяву про вживання заходів щодо негайного звільнення з-під варти Юрія павленка, який з 30 квітня, тобто 20 днів незаконно там утримується, - каже адвокат, -  за відсутності судового рішення, що набрало законної сили і прямо передбачає тримання обвинуваченого під вартою

Адвокат Павленка дивується, чого його пісудного не випустили та називає це "підступною змовою проти Павленка Вінницького суду та влади".   А вже 15 червня у Вінниці в апеляційному суді повністю переглядатимуть справу Хорта. Очікується приїзд київських адвокатів, зокрема Олексія Банюка.

Відео дня

Маргарита НАУМОВА

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up