Церква “Спасіння” в Козятині відзначила відкриття новозбудованого храму

Церква “Спасіння” в Козятині відзначила відкриття новозбудованого храму
Пастора церкви "Спасіння" Віру Глущенко вітають з освяченням храму помічники пастори церкви "Назарянина" Руслан Гуменюк (праворуч) та Валерій Педос (ліворуч)
Це сталося 19 липня на 15-річчя церкви

Зранку 19 липня в Козятині йшов рясний дощ і не переставав. Так небо омивало славну подію в місті — освячувався новозбудований храм церкви “Спасіння”. 
Протягом останніх трьох років тривало будівництво під чуйним керівництвом пастора Віри Глущенко. Тільки жінкам під силу в наш такий тяжкий для країни час вершити справи великого рівня. В цьому впевнились всі гості урочистостей по вулиці Тельмана. Сюди з’їхались з усіх куточків України віруючі. Вже на вустах людських одна фраза: “Хочеш знайти віру — їдь в Козятин”. І так зівпало, що ім’я пастора — Віра. Саме ця прекрасна жінка створила чудо. Вона згуртувала людей в спільній справі. І тепер прихожани церкви “Спасіння” мають свій дім молитви — щоб прославляти Бога та молитися за Україну, за свої родини, за мир — щоб не було війни. 

 

Відео дня

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Всі поздоровляли, прославляли, благословляли.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Павлов Федор

    Дуже радий за пастора Віру Глущенко, вона є чудовим пастором гарної церкви Спасіння і великим патріотом також своєї Країни. Горджусь що знаю таку людину яка багато робить добрих справ для людей нашого міста.
  • Герой України

    молитовне віче козятина робить свою справу я навіть уявити не міг що на відкритті домінації віруючих присутні і благословлять інші домініції прихожан.Це дуже позитивно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up