Черги в козятинському “ПриватБанку” — через “плаваючий” графік касира

Черги в козятинському “ПриватБанку” — через “плаваючий” графік касира
Люди обурені “теплим” відношенням до клієнтів

В козятинському центральному відділенні “ПриватБанку” розгорілися словесні баталії. Клієнти більше півгодини змушені були стояти і чекати, коли ж прийде один єдиний касир.

Каса тут тільки одна. І біля неї завжди збирається скупчення людей. Особливо до обіду, який незрозуміло коли розпочинається і коли закінчується. Адже спеціальної вивіски, яка б містила інформацію про це, немає.

 

Відео дня

А на дверях банку взагалі написано — працюємо без перерви… Через таку необізнаність і виникла ця знервована ситуація. Ніхто не проти обідньої трапези. Але про неї мають знати...

Про такий сумбур газеті “RIA-Козятин” повідомили на гарячу лінію. Люди поскаржились на “тепле” відношення.

— Я прийшла в 13.45, а зараз вже 14.15, — каже Надія Якимова. — Кажуть, що “плаваючий” графік. Але, де ж про це написано? Повний безлад. До працівників банку звернулись, щоб пояснили, а вони не реагують.

— Тут таке кожен день, — підхоплює розмову ще один клієнт. — Вчора був повний зал. Касир до 10.00 була, а потім як пішла...

Поки журналісти спілкувались з людьми та фотографували чергу, до зали зайшла "старша" банку. Вона була обурена — чого фотографуєте, хто такі.

Через нетривалий час касирша прийшла на робоче місце. Каса запрацювала. Як повідомили у прес-службі Вінницької філії ПриватБанку, усі відділення працюють без обідньої переви. Однак касири мають плаваючу обідню перерву протягом 60 хвилин. Коли саме касир йде на обід - о 12-й, чи о 15 -й годині -  визначає керівник відділення за клієнтопотоком. На той час, коли касир відсутній,  усі операції можна проводити у зонах самообслуговання (терміналах та банкоматах) або у будь-якого спеціаліста відділення. Термінал видає аналогічну квитанцію про оплату, як і касир. Співротбітники, які обслуговують клієнтів, працюють без обідньої перерви і завжди можуть допомготи провести операцію у терміналі. Для цього не потрібно стояти у черзі.

Стосовно випадку, який трапився у Козятинському відділенні, то касир була відсутня на робочому місці з 13.45 до 14.10, тобто вона не порушувала режиму роботи встановленного Головним офісом ПриватБанку.

Клієнтці, яка чекала виходу касира і зателефонувала до редакції, потрібно було провести звичайний платіж. Все це без черги і очікування касира можна зробити у терміналі. І спеціаліст з обслуговування клієнтів запропонувала клієнтці домогти провести операцію. Але вона відмовилась.

Дійсно, є категорія клієнтів, які через власні переконання не хочуть проводити операції у терміналі, їм важливо, аби їх особисто обслужив саме касир.

Разом з тим наголошуємо, що у будь-який час отримати всі необхідні послуги: перекази, платежі, погашення кредитів тощо – можна через банкомати та термінали ПриватБанку за адресами у Козятині: Червоноармійська, 35, вул. Червоноармійська, 40, вул. Грушевського, 25,  вул. П.Орлика, 16,  вул.Комсомольська, 8. Цілодобово , без перерв і вихідних працює Інтернет-банк Приват 24 і мобільний додаток Privat24, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати та надіслати переказ, поповнити депозитний рахунок та багато інших послуг.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • KOlya Davidov

    Так нехай поїсть людина, відпочине чого накинулись. Там кожного дня такі черги здуріти можна, та і клієнтів придурковатих вистачае, а касир одна. Поруч доречі укргаз там дві каси працює заходь і плати.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up