Допомога козятинським бійцям АТО. Відгружаємо речі, які збирають волонтери “RIA-Козятин”

По новому запрацював волонтерська спільноста нашої редакції. Речі, продукти, які акумулюємо, відгружаються всім по потребі, хто їде на передову

На минулому тижні в батальйон “Айдар” відправились два бійці з Козятина. Їм ми загрузили повний прицеп — закрутки, квашену капусту (готувала родина Чащиних), теплі речі, ковдри тощо.

Відео дня

Вже через два дні вантаж прийняли бійці в Щасті.


У суботу дівчата з Іванківець збирали допомогу для своїх земляків. Їхній вантаж “RIA-Козятин” доповнила пластиковими одноразовими тарілками та стаканами (привіз підприємець Іван Боровський), теплими речами, ковдрами, матрацами, подушками та грошима на частину пального (400 грн).

 

Саме цим хлопцям відправляємо допомогу. Поверт айтесь живі, наші захисники! Слава Україні!

 На прохання бійців було заправлено телефони на суму 100 грн. Зараз готується поїздка до земляків в Дніпропетровську область в Новомосковський район.   
Ми готові до співпраці. Всім, хто їде провідувати, надавати допомогу воїнам української армії, я би радила приходити до нас. Ми передамо вам все, що у нас є в залежності від потреб. Хочу наголосити, що бійцям треба прередавати невеликими партіями, але якомога частіше. Бо у них немає можливості де зберігати. А бойові дії не дозволяють перейматись за речі. 
Це буде реальна турбота за наших бійців. Так що передаємо меньшими об’ємами, але частіше.
Якщо не можете самі відправити передачу, приходьте повідомляйте про потреби — будемо долучатися і вирішувати яким чином доставити нашим хлопцям необхідні речі.
Також хочу звернутись до всіх козятинчан — приносьте теплі речі (рукавиці (!важливо), носки, шапки, ватні штани, куфайки ), молотки, цвяхи, пальчикові батарейки, сухі акумулятори, карточки для поповнення рахунків, стартові пакети, старі але діючі мобільні телефони, консервацію в будь-якій тарі (бажано в жестяній або пластиковій), пігулки (парацетамол, аналгін і інші обезболюючі препарати, тископонижаючі, всякі вітамінні шипучі напої). Дуже бажано сухі шиповник, петрушка, яблука, горобина, груші, сливи, протертий хрін, червоний буряк, звичайна гарбуза в дрібній кпаковці — все на що у вас є фантазія.


Натсупний дворовий збір речей та коштів планується провети по провулку Кірова, 1.

Довідки за телефоном 2-04-53, (068) 308-01-25

Долучайтесь. Не всі можуть бути на передовій, але всі можуть допомогти військовим.
Крім того запрошую родини бійців АТО, що перебувають в скруті, приходити до нас в редакцією за допомогою.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up