Дорогу попу “перебіг” стовп

Дорогу попу “перебіг” стовп
Після поминальної служби на кладовищі машина священика потрапила у ДТП

У провідну неділю близько шістнадцятої години на гарячу лінію "RIA-Козятин" повідомили, що п'яний священик врізався машиною в електричну опору в районі колишньої вечірньої школи.

— Мало не повалив стовпа та “завис” автівкою у повітрі над ямою, — повідомляли по телефону. — Це отець з православної церкви, що біля військкомату.

Прибувши на місце події, ми побачили, як з білого буса попід руки виводили батюшку в одній сорочці. Хоча на вулиці було дуже холодно. Видимих ушкоджень на його обличчі і тілі не було. Бус уже встигли відтягнути від стовпа біля рову. Невідомі особи демонтували передній бампер і номерний знак.

Відео дня

Працівників ДАІ і швидкої допомоги не було.

На журналіста "RІА-Козятин", який фотографував місце події, напала жіночка з буса. Вона з агресивною реакцією здійняла крик, погрожуючи журналістам.

— Що ви фотографуєте? — кричала, вирячивши очі. — Тут нема ні міліції, ні швидкої! Я медсестра міськоі лікарні, а ти хто така?! Дай сюди свого фотоапарата! Я тобі його зараз поб'ю!

Окрім криків у бій пішли ще й кулаки і штовханина. Так “пєвча” (як з’ясувалося згодом) захищала честь свого священика. Інші присутні поводилися пристойно. Одні відтягували від журналіста агресивну особу. Інші розповідали, що пан отець повертався зі служби на кладовищі. Він був за кермом, віз своїх помічників-пєвчих.

— Ми дорогою стали співати, — розповіла одна з них. — То мабуть відволікли увагу водія. Тут під колесо потрапив величезний камінець. Кермо якось вивернулось і стався удар. Таке горе в людини, треба тепер машину ремонтувати, а це ж які гроші… Слава Богу, ніхто не травмований.

Видно було, що учасники події хотіли якнайшвидше все прибрати та втекти. Без шуму та галасу. І це їм вдалося. В ході нападу на кореспондента, який влаштувала пєвча, попівського буса вручну відкотили за поворот. Потім причепили до фургона і поволокли у вуличку. А люди швиденько “розсмоктались”.

 

Місце аварії говорило само за себе. Електрична опора добряче пошкоджена і потребує заміни. Залишилися сліди від машини в рів. І якби не стовп, невідомо, що було б і з машиною, і з водієм та пасажирами автосалону...

Наступного дня оператор кол-центру “Вінницяобленерго” на запитання газети про долю опори, що пошкоджена після аварії, повідомила, що вона має бути замінена за рахунок пошкоджувача.

 

Уточнивши адресу, сказала, що там уже все замінено. (У неділю, в свято, після 16 години?!) і справді — новенька електрична опора ніби там і стояла завжди.

Висновок один: якщо вам терміново потрібно замінити електричну опору, її повинен збити батюшка:).

А ось який коментар дає Державтоінспекція.

Старший інспектор ВДАІ Володимир Свинціцький розповів, що він виїжджав на місце події. (Виходить, до прибуття журналістів.) За його словами, повідомлення про підбиту автівкою електричну опору надійшло на номер 102 та в РЕМ. Бригада ДАІ була неподалік, але поспішала у іншій справі. Тому вони швиденько сфотографували місце події, провели освідчення водія на алкоголь і поїхали далі.

На запитання чи складали протокол, інспектор ДАІ зауважив:

— На оформлення протоколу я маю два місяці! (?!)

За його словами, він планує за цей час опитати всіх можливих свідків ДТП. Одні покази вже у нього є — священика. Причиною аварії стало те, що він не впорався з керуванням.

— Винуватець події був перевірений апаратом "Драгер" на вміст алкоголю в крові, — запевнив інспектор Свинціцький, але не підтвердив свої слова належним документом. —  Апарат показав 0 проміле, тобто цілковиту тверезість.

(Ось так!)

Підготувала Олена ЧОБІТЬКО

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (26)
  • характерник-танкіст ЗСУ UA

    єй та москаль не авто а броньований танк має.Дивина точно броньований.

    Як що має гідність нехай воїнам ато передасть.



    Я думаю що він жлоб.Та щей агент кремля.
  • Анонім

    Удивительное дело - коммунисты.  Вечные опозиционеры при любой власти. Однако красный паровоз давно пролетел без остановки нашу станцию, да и всю страну. Несколько коммунистов спрыгнули на скорости и до сих пор не могут понять, что их поезд далеко ушел...
  • Анонім

    Вот как вольготно чуствуэт в Украине путинская мразь,
  • Анонім

    Может его в сКазатин на перевоспитание к протестантский лагер отправить ,Вдруг вылечат,Многим помогло а ему почему нет
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up