Духовне віче ввійде в програму Дня міста

Духовне віче ввійде в програму Дня міста
Єднаємося в молитві — щоб не було війни

У вівторок пройшло розширене засідання духовної ради міста. Запрошений на зустріч мер не з’явився. Так співпало, що в цей день він святкував свій день народження. Але  уважили духовенство міста секретар ради Павло Холковський та начальник відділу освіти Олена Білянець
Пройшла жвава дискусія на тему проведення в місті акції “Боже, храни Україну”. Газета раніше повідомляла, що вже 1 червня планувалося завершити проведення молитовних віче спільногромадським співом духовного гімну “Боже великий, єдиний, нам Україну храни”. Протягом двох тижнів проводились засідання оргкомітетів. Так, наприклад, було досягнуто домовленності з підприємствами залізничного транспорту, що залучаться залізничники. Додались молодіжні організації. Не вдавалося тільки знайти спільного рішення з владою — підхід настоятелів та пастирів провести захід спільно зі школярами не співпадав з її баченнями.
І ось на спільному зібранні в редакції газети “RIA-Козятин” після толерантної дискусії Олена Білянець запропонувала включити акцію під назвою “Духовне віче” в програму проведення Дня міста. Ця ідея була підтримана релігійними лідерами.
Програма віче буде затверджена напередодні свята. Всі активні та зацікавлені можуть запропонувати свій формат (068) 308-01-25. Достойні ідеї будуть втілені в життя. 
Окрім цього народилась ідея - першого червня, на День захисту дітей на духовному віче, яке відбудеться в міському будинку культури, як завжди о 17.00, вперше разом з мирянами заспівають гімн школярі. Адже протягом двох місяців слова молитви вивчаються в школах. До акції залучаються всі бажаючі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    "... Поют... Пропал дом..." (М. Булгаков, "Собачье сердце")
  • Anonymous

    Дуже погано, що ми бачимо трактування цього питання тількі одної особи,а ми вже знаемо по Росії,що таке інформаційна війна проти Холковського П.
  • Anonymous

    Цікаво. А яким чином принизив?
  • Anonymous

    може він занадто нещиро це робить або прицьому всіх принижує
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up