Козятинчани не можуть отримати довідку про склад сім’ї

Козятинчани не можуть отримати довідку про склад сім’ї
Замкнене коло продовжує існувати

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” телефонують жителі міста зі скаргами, що вони не можуть взяти довідку про склад сім’ї. Ситуація дуже заплутана та не зрозуміла. 
Мешканці звертаються до комунального підприємства “Відродження”. Але такі папірці там не видають. Людей направляють у паспортний стіл. Там перенаправляють ходоків до “Відродження”. 
Для того щоб розібратися у цьому замкненому колі, ми звернулися до міського голови. Він розповів, що довідки про склад сім’ї надають у двох організаціях.
— Залежно від місця проживання, — каже пан Гвелесіані. — А саме: якщо людина проживає у приватному будинку, то вона може звернутися до квартального комітету, а в паспортний стіл — жителі багатоповерхівок. 
Для прояснення ситуації ми звернулися до директора “Відродження” Миколи Гуменюка. Він розповів, що таку довідку вони не видають.
— У зв’язку з тим, що у підприємстві звільнили паспортистів, ми не маємо можливості надавати довідки, — говорить пан Микола. — Якщо людина до нас звертається, то ми направляємо її в паспортну службу. Так як там за домовою книгою можуть виписати дані для документу про склад сім’ї. 
Завідувач Козятинського районного сектору ДМС України (паспортний стіл) Віктор Сінько у свою чергу стверджує, що вони таких довідок не надають. 
— Уся інформація знаходиться у комунального підприємства, — каже Віктор Вікторович. — Люди брали їх завжди там. “Відродження” не передало нам відповідної інформації. Лише з 2015 року до нас перейдуть повноваження щодо оформлення та надання довідок про склад сім’ї. На даний момент ми можемо надавати тільки персональну інформацію про реєстрацію громадян.  
Від редакції: Отож, ситуація, як завжди з нашою владою. Все, аби тільки не для людей.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Грабовий Олександр

    Як коментуэ прокуратура
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up