Козятинчани просять Бога за Україну та її людей

Козятинчани просять Бога за Україну та її людей
Усі вірять в силу спільної молитви

Рада Християнський церков Козятинщини вже більше року щонеділі проводить молитовні віче. До дня народження міста віче проходило у сквері імені Пушкіна. Погода сприяла молитовній громаді. Грав оркестр церкви “Скінія”, виконувалися молитовні пісні, прповідували священики. 


Позаминулої неділі на молитовному віче, яке відновилось у міському будинку культури, до релігійної громади звернулася Раїса Димчишина. Жінка просила допомогти її маленькій сестрі Анастасії Скусніченко. Дівчинці  цього року поставили діагноз нефробластома лівої нирки (третя стадія). Тепер рідні та волонтери шукають кошти для проходження хіміотерапії та реабілітації маленької Анастасії. За переконанням пані Раїси,  віруючі люди та Рада Християнський церков Козятинщини обов’язково відгукнуться на прохання допомогти маленькій дівчинці. Вони, як ніхто розуміють, як важко Анастасії та її рідним у такий нелегкий час та проявлять милосердя. А найголовніше — це спільна молитва за здоров’я маленької дівчинки.
На останньому молитовному віче помічник пастора церкви “Спасіння” Олег Жевага поставив питання, яке неодноразово ставили йому: “Чому ми молимося і нічого хорошого не відбувається?”
— Це приклад віри та боротьби за Батьківщину, — сказав він. — Нам важко, але кожен знає, що маємо підтримку. Просимо сили в Бога і розуміння, що всьому свій час. Ми руйнуємо все зле, що довкола нас. 
Для закріплення своїх слів Олег зачитав притчу із Біблії про боротьбу єврейського народу за свою землю.
Пастор церкви Християн Віри Євангельської “Скінія” Олександр Бутрик у своїй промові наголосив, що ми живемо у важкий час.
— Саме в такі моменти ми маємо розуміти волю Господа, — каже пастор. — Багато художників, письменників та поетів беруть енергію та сюжети із Біблії. Для християн — це слово Боже, по якому ми його розуміємо. Він не хоче тримати нас у каламутній воді. Головне — ми маємо вірити та бути пильними. Ми віримо, що Україна буде благословенна. Наші молитви допоможуть у цьому. 
Пастор церкви Християн Віри Євангельської “Вефіль” Олександр Репало, привів приклад сили віри із Біблейських історій. 
— У слові Божому багато повчальних історій, — говорив пастор Олександр. — Нас вражають ті люди, які залишаються вірними. Ми також намагаємося бути вірними, адже вже більше року відвідуємо віче. Ми віримо, що дійдемо до кінця. Адже ми варті благословення Господнього.

Соломія ПЛАВУЦЬКА

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Коли надія залишається тільки на бога, це дуже поганий знак, тобто всі впевнені, що нам зможе допомогти тільки диво? Це сумно(((
  • Анонім

    Боже, допоможи маленькій Анастасії!!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up