Козятинці пішли на війну

Козятинці пішли на війну
Сьогодні відправили ще двадцять шість бійців

На холоді та морозі у дворі козятинського військомату із самого ранку зібралися матері, дружини, друзі та близькі майбутніх воїнів. Вони прийшли, щоб провести наших захисників на передову.  Жінки не стримували ридання, а діти не відходили від татусів. Чоловіки мужньо трималися. 
Проводжати наших воїнів прийшли представники районного керівництва. На жаль від міської ради нікого не було. Виникає питання, чому? Не вже міська влада настільки байдужа і добре себе почуває, що не відчуває загрози зі сходу країни. Їм байдуже до наших захисників?

Першим тримав слово голова держадміністрації Олег Оркуша. Він розповів всім присутнім, що у Гайсині відновили військову частину.
—  Сьогодні наш старший брат, а по суті ворог, якщо взяти історію, пройшовся чорною силою із півночі,— сказав пан Олег. — Нам треба боронити наших дітей і жінок. Є час кидати каміння, а є час збирати. Якщо декілька років тому ми знищували військові частини, то вже сьогодні люди їдуть ремонтувати їх. Кожному із нас є своя доля. Я вірю, все що буде лягати на вашу долю ви витримаєте. Єдине, наказую і прошу повернутися живими. Тому що, вас чекають діти, дружини, матері. Хай вас Бог береже.
Голова райради Сергій Лановик розповів, що надіється на скоре закінчення війни.
— На сході йде окупаційна війна, — були його слова.— Росія виступає агресором, і ми повинні розуміти це. Ви йдете сьогодні готуватися для захисту кордонів, вітчизни. 
В своїх словах він висловив надію, що доки хлопці будуть знаходитися на підготовчому навчані, то війна закінчиться.Отець парафії св. Пророка Іллі, української православної церкви Київського патріархату Роман Масира благословив хлопців на добру путь.
— Молимо Господа про те, щоб він зберіг наших захисників Вітчизни на полі бою. — говорить отець Роман. — Просимо у Бога, щоб він їх охороняв, дав силу, мужність у цій боротьбі. Я хотів би побажати, дорогі захисники нашої матері України — рідної землі, нехай вас Господь благословить. Дасть сили для перемоги над всяким злом та неправдою.  І нехай допоможе повернутися здоровими. 

Відео дня


Козятинський військовий комісар Микола Янчук побажав бійцям успіху.
— Сьогодні ми з вами продовжуємо виконувати заходи часткової мобілізації і направляємо на військову службу до збройних сил України наступну команду, — сказав Микола Іванович. — Хочу побажати нашим землякам, насамперед успіху і хочу, щоб повернулися всі не ушкодженні, здорові, цілі. Я буду щасливий з вами тут зустрітися в такому складі, якому ми тут є. Мені призивати вас так само важко, як і рідним відпускати. Я розумію, що ви залишаєте тут сім’ї. Але якщо ви не підете захистити нас від тої “чуми”, того нещастя — то хто ж?. Тому, козаки, успіху!

Колектив газети “RIA-Козятин” бажає нашим хлопцям сили, витримки, терпіння та віри у перемогу з Україною в серці. Ми віримо у вас! Обіцяємо, що доки ви захищаєте нас від “зарази” на сході, ми боронимо і забезпечуємо вам тил.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Анонім

    Придурки) Идите,защищайте) Только от кого и от чего?)) По указке США ,в ее интересах,ваши отцы и мужья идут погибать. Вы просто одураченные бараны!)
  • Татьяна

    Зачем так грубо? Цепляет?
  • Анонім

    Неужели вы не смотрите видео ваших же солдат на ютюбе,не знаете что происходит? Вы оставляете семьи не ради свободы своей Родины, а ради денежных мешков, которые продали вас, вашу землю. Почему же кадровый военный военком, другие функционеры от власти не торопятся исполнять свой гражданский долг, а благословляют вас на верную гибель?

    А Сергей Лановик, он же историк, а говорит такие глупости. Ай,яй,яй!

    Анонім reply Анонім

    а не заткнулся бы ты, п...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up