Козятинський юрист погрожує своїй юній підзахисній

Козятинський юрист погрожує своїй юній підзахисній
Дівчина страшенно налякана і шукає захисту

До редакції газети “RIA-Козятин” звернулася жителька Бердичева Олена. Дівчина звернулася за послугами до козятинського юриста Вольдемара. За її словами, останній замість того, щоб допомогти їй у земельній справі, ошукав та залякав. Він взяв за справу 2700 гривень, а справу до логічного завершення не довів. В результаті — дівчина програла суд, бо юрист прийшов  на нього напідпитку. На свою адресу вона отримала нецензурну лайку і погрози.

Зі сльозами на очах цю історію Олена розповіла в редакції “RIA-Козятин”. Прийшла не одна,  а з підтримкою рідної мами. Зі слів жінки, її донька нещодавно залишилася без батька, а тепер ночами не спить через тривожні телефонні дзвінки.

Відео дня

— Ще 22 вересня я прийшла на прийом до свого юриста, щоб забрати свої документи і гроші, 2700 гривень, — каже мати. — Адже він мав допомогти мені оформити землю. І за досить тривалий час нічого не зробив.  Коли я з другом прийшла забрати гроші, то Вальдемар сказав: “Будеш забирати документи через суд”. Покривав матом. Був у нетверезому стані. Це все було на людях, у нас навіть запис є.

Після почутого дівчина написала заяву до міліції. Та як тільки це зробила, того ж дня їй після 12 години ночі почали телефонувати невідомі:

— В трубку чую: “Забери заяву з міліції. Інакше...”, — з плачем каже Олена.

(Імена героїв статті змінено з етичних міркувань)

 

Коментар юриста, про якого йшла мова

Прокоментувати слова дівчини, що звернулась до нас, ми попросили юриста, про якого йшла мова. Він підготував такий лист.

“Сказати чесно, спочатку я не хотів коментувати ці нісенітниці, але вирішив усе-таки сказати декілька слів.

З цієї статті неозброєним оком видно, що написала її дуже скандальна людина, яка далека від здорового глузду, тому зміст цієї статті я навіть коментувати не буду, оскільки кожне слово в ній є нічим іншим як вигадками хворобливої людської уяви.

Чому не вказане прізвище того юриста, про якого пишуть? Я одразу відповім на ці запитання: це робиться тому, що вказавши прізвище юриста чи адвоката, газета ризикує закрити свою діяльність як таку, бо усе сказане у цій статті не відповідає дійсності. (Всі факти перевірені редакцією і відповідають дійсності. Так як є позов в міліцію та аудіозапис з образами — прим. ред.)

Довести в суді увесь цей бруд, який ллється на юристів (адвокатів) буде неможливо і газета це добре розуміє. В цьому випадку рішення суду буде безапеляційне – кругленька сума моральної шкоди.

Мало того, усе це потягне за собою масу інших позовів на газету - це очевидні для юристів речі.

Нещодавно брудом обливали одного адвоката, потім іншого, але що саме цікаво в цих статтях, що при цьому не вказувалось на прізвище таких «поганих» юристів, а також не бралась до уваги статистика їх роботи та кількість виграних справ.

Від редакції:

У даному випадку, звичайно, мають розібратися правоохоронці. Шановні козятинчани, якщо Ви бачите, що Вас хочуть ошукати, обов’язково звертайтесь до міліції, суду, прокуратури та нашої газети.  

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    ;()
  • сват

    Юристи це шахраї.В церкву не ходять.Сидять по барам ресторанам в обіймах сатани.Тому дії їх з погляду християнина аморальні божевільні.Їх треба мо...ти.Чим більше їх звнрнеться до травматолога або хірурга тим краще.Тільки так можна призвати юристів від впливу сатани
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up