Крик душі — козятинський воїн без бронежилета!

Крик душі — козятинський воїн без бронежилета!
Дружина нашого земляка збирає гроші, щоб допомогти своєму чоловікові. В телефонній розмові з ним стало відомо, що не вистачає засобів захисту


Пощастило зв’язатися з нашим земляком Ігорем Трайдакалом, який зараз знаходиться у гарячій точці — на війні. Раніше на дзвінки він не відповідав. Немає покриття “Лайф” у тій зоні. Зате “тягне” Київстар. Завдяки “фейсбуку” вдалося обмінятись номерами і поговорити.
Ситуація невтішна. Він несе службу без бронежилета! 
За словами Ігоря, на сьогодні його територіальний Вінницький батальйон вже просто територіальний батальйон. І дислокується недалеко від кордону РФ. Продуктами військові забезпечені. Єдине, що не вистачає, це засобів індивідуального захисту (бронежилетів, касок, тактичних рукавиць), розгрузочних жилетів, біноклів.  Приїздила нещодавно Самооборона зі Жмеринки. Привезли воїнам багато чого. З Глухівець надходила також допомога від односельців харчами, засобами гігієни. А що найголовніше, земляку-воїну Сергію з Глухівець односельці купили бронежилет. А наш Ігор не захищений.
Люди, ми повинні допомогти нашому козятинцю Ігорю, не будьмо байдужими! У нього маленька дитина — Макару -1рік і місяць, молода дружина Людмила. Йому тільки 25 років. Без бронежилета збільшується вірогідність тяжкого травмування, а то і загибелі. Його місце служби — на передовій. Де один воїн може бути в меншості по співвідношенню 1 проти 10 а то і 100 терористів.
Акумулюванням коштів здійснює його дружина. Звертатись за тел 093-80-96-895, 096-62-167-95 (Людмила). Так як прикордонники постійно рухаються, то їм потрібен бронежилет 4 класу полегшеної конструкції. Його орієнтовна ціна 4,5 тис. грн. Після зібрання необхідних коштів придбаний бронежилет дружиною буде переданий батькові її дитини. 
Коли номер готувався до друку на сесії Козятинської селищної ради було вирішено долучитись до благодійної справи. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Молодь не пишіть дурниці ,СОРОМНО ЧИТАТИ!!!!Коли уся країна розуміє ціну життя, свободи і гідності ,ви шукаєте крайніх ! Запитайте себе чого я досягнув(ла) ( без батьків , вивчила російську пані Юлечка!!!), хто я на сьогодні ,чи є у мене та у моїх дітей майбутнє і яка його ціна ???!!!Горя напевно ВИ не пізнали,не були у Військовому шпиталі де лежать милодесенькі хлопці і поряд іх матері зі слізьми на обличчі (куля пройшла повз бронежелет з боку і проранила хребет ,наслідки - інвалідність і усе на руках у батьків. А ви Остапе не чекайте ,що хтось ,а спробуйте через соц мережі зробити щось дійсно важливе не тільки для когось ,а напевно і для вас впершу чергу ...!
  • Anonymous

    нажаль президент порох накрав продає і нежертвує.Зато сміло жертвує життям наших солдат.Сина старшого президента рядовим на блокпост ппід словянськ
  • Anonymous

    Там багато кому потрібна допомога.
  • Anonymous

    не вже село не скинеться
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up