“Kusto Agro” — елеватори загальною потужністю 100 тонн зернових

“Kusto Agro” —  елеватори загальною потужністю 100 тонн зернових
Найвища експортна якість продукції гарантована

Божою волею  за всю вікову історію Вінниччина створила  добру репутацію про себе, з позитивним  іміджем товаровиробника з розслинництва та зернових.
Раніше задіяні значні фінансові кошти в обороті стримувались, а розвиток пригальмовувся через  відсутність обладнаних систем очищення, зберігання та сушіння зернових культур.
Саме з таких міркувань, користуючись економічною доцільністю, завершено будівництво та запущено в роботу новий сучасний елеватор у Козятині на вулиці Довженка, 28 потужністю 40 тис.тонн
Очолює підприємство досвідчений фахівець  цієї справи Петро Квашук.
— Працюємо вже третій сезон, — розповів газеті Петро Олександрович. — І з кожним роком збільшується кількість підприємств, з якими співпрацюємо. Це 28 підприємств Козятинського, Бердичівського та Калинівського районів.
Власником  елеватора являється компанія зі світовим брендовим  ім’ям “Kusto Group”. Окрім України, реалізовує вона свої проекти в Казахстані, В’єтнамі, Китаї, Туреччині, Грузії, а також Росії.

В Україні в Агрохолдинг входять ще подібні підприємства у Жмеринці, Липовецькому районі с. Росоша .
Напрямок виробництва — рослинництво, елеваторне господарство, трейдинг та логістика. Все це здійснює українське відділення “KUSTO AGRO” з центральним офісом у Вінниці на вулиці Театральна, 43 під керівництвом Алтинбека Мустапаєва.
Зі слів пана Алтинбека,  при проектуванні та будівництві елеватора, за основу брали надсучасніші  технології з потужностями по зберіганню зерна, що гарантує найвищу експортну якість продукції.
Крім того, керівник акцентував  увагу на тому, що  елеватор надає послуги місцевим фермерам по зберіганню зернових. Це стимулює агровиробництво у регіоні та надає можливість невеликим виробникам продавати вироблену продукцію належної якості за вищими цінами.
Створено декілька десятків робочих місць з повним соціальним пакетом. Автоматично опираючись і розраховуючи на потужності елеватора, додатково виникнуть інші робочі місця як для автоперевізників, так і залізничників.  Небайдужа фірма до надання перших робочих місць для молоді. 
 Слід відмітити, що “Кусто Агро” також займається прямим товаровиробництвом зернових. Підприємство розглядає пропозиції щодо придбання корпоративних прав юридичних осіб, які мають укладені довгострокові права оренди земель. 
Девіз “Кусто Агро” — забезпечення високої врожайності з застосуванням сучасних технологій з дотриманням культури землеробства. 
Генеральний директор компанії «Кусто Агро Трейдинг», яка займається закупівлею та продажем зернових, Даврон Нізамов повідомив газеті, що вони тісно співпрацюють з ПАТ «Державна продовольчо-зернова корпорація України», добре обізнані з ринком зерна та пропонують клієнтам найвигідніші умови.
Телефон гарячої лінії “Kusto Agro” 0800-215-215 дзвінки з стаціонарних телефонів на території України безкоштовні

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up