На 1 вересня - без квітів

На 1 вересня - без квітів
Нинішній початок навчального року - особливий

Навчальний рік почнеться в умовах військових дій на сході України. Не всі діти в Україні зможуть сісти за парти 1 вересня. Про яке навчання може йти мова, коли, рятуючись від пострілів, дітям в Донецькій і Луганській областях доводиться цілодобово сидіти в підвалах - щоб залишитися жити. Багато шкіл в цих регіонах зруйновані... 
Йде неоголошена війна. Про наших чоловіків, братів, синів, онуків доводиться думати нам з Вами. Ми організовуємося в спільній молитві за них, збираємо кошти на бронежилети, каски, тактичні рукавиці... Хтось шле СМС-повідомлення на номер 565 (вартість СМС - якихось 5 гривень, хіба це можна порівняти з ціною чийогось життя?!) Хтось купує «Військові облігації». Хтось передає речі та гроші волонтерам, регулярно збирають посилки для наших солдат. Але допомоги не буває багато. 
«RIA-Козятин» пропонує кошти, які планують витратити батьки на букети для вчителів та директорів шкіл, передати для допомоги нашим солдатам. Таку ідею вже підтримали в багатьох містах України. 
Опитування на вулицях міста показало, що цю ідею підтримують справжні патріоти, які розуміють, що єдина Україна зараз важливіше квітів на шкільній лінійці. Можна купити один хороший букет від класу і подарувати його вчителеві, а зекономлені гроші віддати для потреб української армії. Як допомогти? Кожен вирішує для себе сам. Можливо, про це мають вирішити на шкільній лінійці. Для патріотичного виховання це дасть набагато більше, ніж просто гучні слова про любов до Батьківщини і обов'язок.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up