На Білій Казармі ширшає і глибшає дорожня впадина

На Білій Казармі ширшає і глибшає дорожня впадина
Хто відповідальний за цю калюжу, залишається таємницею. На фото: Козятинське море-2. Раніше було по Катукова

Пройшов місяць, як закінчилися місцеві вибори. Можливо, це не той відрізок часу, щоб виконувати обіцянки. Але я знаю, що колись був такий випадок. Народилось дитя і через три дні мати пішла питати, коли почати виховувати своє дитя. А їй сказали, що вона вже запізнилась із початком виховання —  на три дні. От і я думаю: поспішати не варто, але можна і запізнитись.

Тепер по суті. Я вже писав про проблему, від якої потерпають усі мешканці Білої Казарми (це вулиці Бойка, Папаніна, Чехова, Д. Нечая, пров. Шевченка). На залізничному переїзді 1011 км підняли насип. Від перших дощів на вулиці утворилася впадина.

 

Відео дня

З кожним дощем вона ставала глибшою і ширшою. Дійшло до того, що цю ділянку можна пройти тільки в чоботях. І я не перебільшую. Якщо впадина з’явилась на дорозі від того, що був насипаний насип, то відповідальна за це, на мою думку, дистанція колії. Та, коли небайдужі мешканці пішли до когось із керівників дистанції колії, їм відповіли: дорога не наша — це міської ради. Але ми допоможемо — зберіть гроші.

Звичайно, краще було б знати, до кого звертались за допомогою. Та відповіді я чомусь не почув. Та калюжа від цього меншою не стала. От хочеться мені знати, хто відповідальний за цю ділянку дороги?

Та думаю, що пора вже з чимось іти до виборця, тим більше, що очікуваної знижки на газ не відбулось і на деякий час газове питання “зависло в повітрі”.

 

Вибори пройшли — можна почекати кращих часів. Я, може, не мав би такої думки, коли б тарифний майдан не розійшовся в один час з судовим рішенням нардепа радикала.

В'ячеслав ГОНЧАРУК

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up