На Козятинщині розпочато сезон полювання на пернатих

На фазанів — категорично заборонено

 

Полювання на пернату дичину починається  9 серпня, о 16.00. Триватиме по 30 листопада 2014 року включно.  Про це розповів газеті голова Козятинської організації УТМР Володимир Зайчик. Дні полювання - середа, субота, неділя. 
Потім на пернату дичину полювання продовжиться з 6 по 28 грудня. Воно провадитиметься за разовими відстрільними картками. Дні полювання: субота, неділя.
На пернату дичину, вирощену на фермах і випущену в мисливські угіддя “під постріл” , зелене світло загориться з 9 серпня до 28 грудня 2014 року включно, у визначених місцях.
Норма добування пернатої дичини одним мисливцем за день полювання не повинна перевищувати: гусей — 1, курочок водяних — 4, норців великих — 1, куликів — 10, качок — 5, голубів —10, лисок — 6, перепілок — 15.
— Весною цього року були випущені в мисливські угіддя дорослі фазани, в кількості 85 штук, — каже пан Зайчик. — Уже з’явилися перші виводки. Полювання на фазана категорично заборонено, оскільки їх мало.
До зони заборони входить полювання на водоймах, які знаходяться в центрі населеного пункту, ставок “Курочка” село Збараж та ставок “Лозіївка” в Самгородку. Забороняється полювати ще й на відтворюючих дільницях, в місцях випуску фазанів, а саме, садки  “Бачинського” та в селі Садовому.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up