На Куликовського під рейси висипали сміття

На Куликовського під рейси висипали сміття
Другий вагон залізничного сміття з баластом виванатжити не вдалося — люди збунтувались

На гарячу лінію “RIA-Козятин” звернулись стурбовані мешканці вулиці Куликовського. В районі переходки на автостанцію залізничники висипали відходи в перемішку з баластом. Через стовп рижої пилюки люди збунтували. Вийшли і перешкодили такому неподобству.

— Потяг з елеватором піднявся вище дерев і шурнув сміття на землю, — в емоціях розповідають мешканці Куликовського Сергій та Тетяна. — Все окрасилось в рижий колір. Стояла курява. Це ж все в нас буде в хатах! Та що ж це робиться таке? Ми розуміємо, що це захисна смуга залізниці, але.. Ми тут постійно прибираємо, обкошуємо все самотужки. Дивимось, щоб було чистенько. А тут на тобі...Це ж баласт та ще й зі сміттям , яке збирають біля рейсів. Другий раз, коли приїхали знову, ми не дали цього зробити.

За словами людей, коли вийшов “старший”, то на запитання навіщо тут висипаєте відходи, він відповів: “Мене не було, я нічого не бачив”.

Відео дня

 

Мешканці такого терпіти не будуть і просять “RIA-Козятин” допомогти звернутися у відповідні інстанції і розібратися. Щоб такого більше не було…

Про хід подій та відповідь влади читайте в наступному номері газети “RIA-Козятин”.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    Невже на всьому шляху не можна знайти місця, де ця гідота не летіла б людям у домівку? Може вони щось зробили "старшому, і він мститься?))
  • Анонім

    фоток сміття не видно. тільки баласт. і залізниця на своій території має право висипати свої матеріали. завтра незадоволені жителі почнуть кричати, що залізниця їм мішає, щоб перенесли куди небудь
  • Грабовий Олександр

    рейси?
  • Анонім

    Як набридли уже всі ці неподобства! І винних ніколи не можна знайти.Що ж це таке робиться?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up