Народу України оголошена справжня війна

Які ще потрібні докази ОБСЄ, ООН? Як після цього можна стверджувати про відсутність Царства Руського в Україні??? Це і є приклад тупості та зневаги по відношенню до українців, здавалося такими поважними структурами

 

Представники ОБСЄ безпосередньо були на блокпосту №32 смт. Сміла, де бійці України вимагали втрутитись у ситуацію і змусити російських терористів відвести важку артилерійську техніку та їх блокпост на дальшу відстань. Від виконання своїх обов’язків останні ухилились або просто злякались. 
Хто ж погодиться отримувати плювки задарма?
Скажу вам, що аж ніяк не наш народ та  Українська армія. А отримуємо. Мало того, голосуємо за блок Порошенка. А саме, завдячуючи непрофесійним діям Президента України (призначенням міністра оборони міліціонера) під Іловайськом загинули тисячі українських патріотів.
Що зробив наш президент? Покаявся крепко? Розплакавсь на весь світ. Порушив кримінальну справу за ознаками спільної змішаної  бездіяльності, за яким  службова особа, в даному випадку міністр оборони з президентом,  виконував свої обов'язки неналежно, діяли не до кінця, не вчинили всіх очікуваних від них дій.
Як наслідки, 32 блокпост поселення Сміле на Луганщині. Росіяни-терористи прямою наводкою на відстані 200 метрів облаштували свій блокпост, зробивши українських військових заручниками.
Дивно, що в своїй державі на своїй землі бійці — заручники, а не терористи! 
“Загинули приблизно 10 бійців АТО!”. Ось як коментують держслужбовці Міністерства оборони України ситуацію.  Двох з них я знала особисто.  Ми познайомились, як я передавала гуманітарну допомогу в зоні АТО...
Ми неодноразово писали про втрати наших оборонців-земляків з Козятинщини в найгарячіших точках АТО. А зараз — нова трагедія для родини та нашої громади.

Загинув четвертий по нашому району і місту військовий — Олександр Москалюк з Вернигородка. Він ціною власного життя боронив 32-ий блокпост і всю Україну.
Вічна пам’ять загиблому. Співчуття рідним та близьким. Герої не вмирають. Вони вічно живуть в наших серцях
Ваш персональний редактор Тетяна ЛОЗІНСЬКА

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • козятинець

    Порошенко має піти
  • Герой України

    Вічна пам'ять загиблому Москалюку.

    Герой України reply Герой України

    Смерть ворогам! Героям слава!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:01 Рятувальники Вінниччини провели акції з безпеки у Козятині photo_camera 18:55 Магазини одягу та взуття Козятина (партнерський проєкт) 17:56 «Непосиди» з Самгородка виступили на обласному фестивалі танцю «Dance Поділля» play_circle_filled photo_camera 16:39 У Козятини переселенців проконсультують з питань захисту прав та отримання допомоги Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:29 Козятин схиляє голову перед пам'яттю Чорнобильських героїв photo_camera 14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up