Не вибирайте божевільних

Не вибирайте божевільних
Чорти лізуть у владу. Українці, будьмо пильні!

У спілкуванні між собою, інтернеті, в назвах художніх фільмів, вчинках є присутнє українське слово “божевільні”.
Уявляючи образами, можливо впевнено уявити хвору людину з необхідністю медичного лікування. Використовуючи медичний термін психлікарня - я осоціюю зі словом божевільня. Тобто, люди звільнені від божої волі (слово вживане в Біблії).
Беручи участь у молитивному віче з громадою м.Козятина, що проходить раз в тиждень у неділю о 17 годині в міському будинку культури, я прийшов до висновку, що в Козятині дуже багато людей, позбавлених божої волі. Інакше, як можливо пояснити, що прихожани майже всіх конфесій присутні, а представники виборної та виконавчої влади не беруть участь в молитовному віче як віряни.
Ставимо їм суспільний діагноз  - божевільні. Тобто соціально-хворі в юридичному плані, недієздатні. Підлягають медичному обстеженню у психіатра, а поки не пройдуть медкомісію — не мають права виконувати представництво у владних структурах.
Виникає інше питання, а хто змусить їх до дій, спрямованих на медичне обстеження?
Я думаю — міліція, самооборона, прокурор, СБУ, профспілки. Але — лідери вказаних організацій, які не беруть участі в віче - також з діагнозом “божевілля”? Відповідно до всіх їх дій, вказівок, розпоряджень —  зусилля на особисте збагачення має суспільний діагноз з присмаком “божевілля”.
У свою чергу вибрані особи та призначенці  у владі облаштували нам простір божевілля і змушують нас, вірян, терпіти їх уста, позбавлені Божої волі.
Назвемо їх “чортами”? Читаючи В.Гоголя, “чорт” — це такий сам по собі весельчак, сам веселиться і іншим не дає можливості повноцінно жити, сіючи скорботу, смуток, злидні.
Беручи участь у виборах, я б рекомендував не голосувати за осіб,  позбавлених Божої волі. Бо будемо жити в божевільні. А це те середовище, у якому перебувають громадяни України, завдячуючи божевільним при владі і бізнесі. Тому — війна, розруха.
Список осіб, звільнених від Божої волі, настільки великий, що думка опублікувати його — марна справа. Якщо придивитися, то легше публікувати список тих, хто не позбавлений Божої благодаті і перебуває при владі. Їх обличчя дивись на шпальтах нашої газети, а також в ютубі з молитовних віче.
Підсумок: молитовне віче “Боже, храни Україну” — своєю дієвою молитвою, пожертвуваннями прихожан зцілює громаду і діє по Божій благодаті, позбавившись впливу заробітчан від влади. Надіюсь, що віче  вбереже себе з Божою мудрістю  і надалі від впливу чортів від влади.

Підготував Владислав ШАРИКОВ

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (21)
  • сват

    Весь час ляпає язиком на мові окупанта або ангійською.Ї ніколи Українського за рідким винятком.Може і добре божевільних треба знати в лице
  • сват

    "Моя политическая сила одержала убедительную победу", - Порошенко доволен результатами выборов.Ця фраза **МОЯ**-набільший прояв божевілля президента та рабів Порошенка.Не я сказав а вінзасвідчив БОЖЕВІЛЬНИЙ.
  • сват

    В Козятині представники різних конфесій ведуть нормальне і активне спілкування, чують одні одних. За винятком УПЦ МП .-секта закритого типу
  • сват

    Церкві ти розвиваєш конкретні відносини любові з особистістю Ісуса Христа, тобто те, про що святий апостол Петро каже: «Ви, хоча і не бачили Христа особисто, любите Його!»
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up