Обговорюємо податкові новації

Обговорюємо податкові новації
Як повідомив газеті "RIA-Козятин" прес-центр козятинської податкової інспеції, 24 червня в приміщенні міської ради відбулась зустріч з бухгалтерами та керівниками підприємств, на якій активно обговорювали податкові новації

В програмі заходу розглядали питання щодо застосування реєстраторів розрахункових операцій та сплати єдиного соціального внеску. 

Про особливості застосування РРО у сфері торгівлі, громадського харчування та сфери послуг та відображення в розрахункових документах акцизного податку з роздрібного продажу підакцизних товарів розповіла Олена Борчаківська головний державний інспектор з питань комунікацій Козятинської ОДПІ Головного управляння ДФС у Вінницькій області.  

В обговоренні проблемних питань щодо застосування РРО з 1 липня 2015 року взяв участь Руслан Тимощук – представник Козятинської ОДПІ Головного управляння ДФС у Вінницькій області, який послідовно за слайдами які були представлені на проекторі платникам досконало розбирав кожну особливість та групи застосування РРО. 

Відео дня

Після жвавого обговорення низки питань естафета законопроектів щодо ЄСВ  передалася Перту Дриботуну ревізору інспектору відділу доходів і зборів з фізичних осіб. 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:01 Віктор Щаблевський: «Нас за одну ніч всіх із Чорнобиля відправили» photo_camera 13:00 Козятин і Сестринівка стали локаціями пленеру «Кращий художник — 2024. Місця сили України» 11:00 Дарували козятинчанам екоторбинки з патріотичними малюнками 10:08 Минулої доби на фронті відбулося 114 бойових зіткнень — Генштаб Від читача 11:35 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:11 Цей день в історії, 26 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони play_circle_filled 06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up