Обладнуємо швидку на передову

Обладнуємо швидку на передову
Волонтери МБФ Небесне сузір’я “Айдар” при “RIA-Козятин”, “Бабусиної ради” та ГО “Козятинська Асоціація учасників бойових дій та учасників АТО” звертаються до всіх

З проханням посприяти фінансово або матеріально в придбанні, переобладнанні та наповненості необхідним медичним реманентом автомобіля за призначенням для бійців АТО в якості швидкої допомоги в червоній (найнебезпечнішій) зоні передової.
Що необхідно: 10 тис. 400 грн для повного розрахунку за автомобіль, акумулятор, реманент швидкої допомоги (четверо жорстких носилок, 10 м'яких тканевих носилок, переносний кардіостимулятор, бажано англійський, необмежену кількість шин, тугих фіксувальних пов'язок, бинти, медичний спирт, різні одноразові шприци, вата, крапельниці різного призначення, знеболюючі, антибіотики в пігулках та ін'єкціях тощо).
Крім того, на передовій потребують консервовані м'ясні продукти довгого зберігання в жорсткій упаковці, печиво галетне, солодке, воду (бажано в дрібній тарі), різні набори швидкого приготування по типу "мівіни", носки, туалетний папір, цвяхи, молотки, сокири, поліетиленова плівка, мішки для насипання піску для укріплення барикад та інший реманент, що можуть використати бійці в польових умовах (акумулятори, генератори, електропилки), автомобільні шини будь-яких протекцій для автомобіля УАЗ і все інше, що на ВАШ погляд може знадобитися на передовій.
Особлива подяка пастирю церкви євангельських християн баптистів та його вірянам, які постійно сприяють допомозі землякам в АТО, керівнику Вернигородецького сільгосппідприємства Володимиру Шубовичу за надані нові покришки до автомобіля УАЗ та іншим козятинчанам, що переймаються долею України.

Ніна Савівна принесла ковдру, печиво та консервацію.

Відео дня

Таксист Олександр Колосовський допомогає перести допомогу на АТО.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up