Опозиція має стати владою

У неділю — вибори. Нам потрібна наша влада

Все вказує на те, що після виборів давня опозиція здобуде 100% влади. Просто стане владою. Але здобуття влади у Верховній Раді не означає перемоги в країні, де владою далі залишиться пан-Корупціонер. Мунуле не відійде без боротьби. Звичайно, не реально змінити все. Але доки в Україні буде така корупція, як була — не буде держави. Не буде і люстрації без нас — виборців.
Хочу звернутися до народу — всі мешканці району та міста повинні прийти на вибори і проголосувати. Я не можу ВАМ сказати, за кого саме. Але точно знаю, що потрібно віддати свій голос за тих людей, з якими б ви хотіли піти на чашку кави, чаю, на пиво тощо. Або, кого б не боялися запросити на вечерю. Або в товаристві з якими можна напитися до безтями і заснути, але не боятися бути обкраденим. Вибирайте, що кому підходить.
Звичайно, політика — це бізнес. Усі кандидати кажуть, що чесні і у них товар (передвиборча агітація) — доброї якості. Але ВИ зважте, що потрібно голосувати за тих, кого знаєте. Принаймні півроку. Якщо ні — на виборчій дільниці мають бути біографії кандидатів. Прочитайте. Подумайте.
Найважливіше! Пам’ятайте: хто не голосує, сам відбирає своє право надалі говорити, що щось не так. 
Важливо — голосувати! Тільки від нас залежить, чи та влада, що стане, буде обрана більшістю людей, а не 30-40 відсотками.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up