Озеро на Катукова “відсмоктали”?!

Озеро на Катукова “відсмоктали”?!
В соцмережах козятинчани активно висловлюють своє незадоволення

Відому на весь Козятин своїми вибоїнам та “озером “ вулицю Катукова у понеділок, 26 січня, трішки привели до ладу. Викачали воду, обдовбали лід та порівняли. Але чи надовго? Адже вже через день після ремонту там знову почала набиратись вода…

Ще декілька днів тому, ця вулиця нагадувала післявоєнну. Та й зараз вона не викликає шквалу емоцій. Ну хіба що тільки негативних.

Проїхавшись хоч раз автобусом, який курсує в районі училища,  хоч-не-хоч, а “Отче наш” подумки прочитаєш. Транспорт розгойдувало так, що здавалося він от-от перевернеться. Водії їхали навмання — орієнтувалися по приладах.

Відео дня

Зараз ситуація трішки покращилася. 
З приводу аварійної ситуації на Катукова заступник міського голови, начальник житлово-комунального господарства Костянтин Марченко каже:
— На сьогоднішній день там все зроблено. Останній раз в понеділок на тій ділянці дороги працювали наші люди. Бочка викачувала воду. Залишки снігу, що підтанув, зчищав грейдер. Працівники по пояс стояли у воді і ломами збивали лід. Автобус зараз проїжджає вільно, без всякого перекидання та розгойдуваня. А перед цим, тиждень тому, ми заборонили рух автобусів. Але вони продовжували їздити. Все зроблено. Ви пізно спохватились…
А ось як  коментують ситуацію обурені бездіяльністю влади люди:
Один читач написав на наш сайт: ”Наша вулиця Катукова просто кожний рік все найбільше радує водіїв. Вони просто, проїжджаючи по ній, не знають — виграють Джек-Пот чи ні!
Наша міська влада приймає всі зусилля, щоб по місту таких Джек-Потів було все більше. Ви можете подивитись на ту дорогу, яку в кінці осені ремонтували на вулиці 8-Гвардійська і запевняли, що вона прослугує мінімум 3 роки? Я думаю, що вона весною буде ще гірша, ніж до ремонту! “
“Винен той, хто видав землю під кафе!” — пише “кочевник”. Слова ще одного небайдужого жителя міста: “Знайоме місце. Я там яму колесом зловив”. Мешканка вулиці Ірина Захарчук пише, що бачить ту яму все життя і з кожним роком все гірше і гірше. А Олександр Осьмірко взагалі пропонує їздити по Катукова на танку, як генерал Катуков.
В коментарях на нашому сайті Інна Чайка розповідає, що “водіям маршруток та таксистам потрібно ставити пам’ятники. Адже, проїжджаючи цю ділянку, вони ризикують своїм життям і життям пасажирів. А міській владі до цього взагалі немає діла”. А Володимир Горохов стверджує, що це не дорога, а направлення: “Пора міській владі взятися за це діло. А то в нас нічого не робиться, поки не станеться щось погане, не дай Бог”.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (8)
  • Юрий Онищенко

    Те місце асфальтується щороку, але так щоб і на слідуючий знову на цій брудній калюжі гроші відмити та покласти їх вже чистими в кишені замовника та підрядника. Ой, скажу більше, та хіба то калюжа, сміх тай годі! Ви ще не бачили пістійно діюючі калюжі, в кількості до десяти і площею більше 30 м. кв. кожна і які давно вже стали візитною карткою вул. Суворова (зі сторони вул. Білоцерківської). Я таку калюжу проти свого двору збираюсь в цьому році навіть приватизувати та малька рибки запустити, таке плесо пропадає!

    Анонім reply Юрий Онищенко

    Обажаю такие коменты — по сути!
  • Анонім

    міські служби створюють тільки аварійні дороги і мародерствують
  • Анонім

    Так, РІА гарно відсмоктує

    Анонім reply Анонім

    Ні. вони не повії, такі тільки сидять в міській раді!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up