Патронат без патрона

Патронат без патрона

У минулу суботу для дітей нашого міста провели розважальну дискотеку Holly-boom, що означає битва красок. Проводили таку дискотеку гості з Вінниці під такою ж назвою Holly-boom. А запросила їх міська рада, бо на кольоровому повідомленні в інтернеті було написано “Під патронатом міського голови Пузир О.Д.”.

 

Скажу відверто, дискотека для дітей, на мою думку, організована погано. На кожному святі є гості і господарі. Уявіть, прийшли на вечірку, а господарів немає вдома. Можливо, господарі були, та мало хто з гостей їх бачив. І кмітливі запрошені самі правлять бал, намагаючись більше з’їсти, ніж витратили на подарунок.

Були дитячі радощі. І також, скажу відверто, що ціна цих радощів перевищувала ціну пакета фарби в 25 гривень. Сама фарба, за оцінкою продавців, безвредна для здоров’я. З цим я повністю погодитись не можу. Від фарби розлітався пил. А нашим легеням потрібне тільки чисте повітря, та й слідів фарби я не побачив на одязі запрошених вінничан. Під видом дискотеки, влаштовуючи різні ігрища, прослідковувалась мета якнайбільше продати фарби.

Відео дня

Уявіть собі, що ви на цій вечірці. Через деякий час виявляється, що господар ще й туалет закрив…

Я розумію, що йде ремонт, і запустити таку масу дітлахів в туалет дійсно неможливо. То потрібно було продумати заходи і діти знали б, на що їм розраховувати.

І останнє. При всіх плюсах і мінусах самим дітям проведена дискотека сподобалась. На радощах вони вже не вміщалися на площі і вибігали на проїжджу частину вулиці Героїв Майдану. А хто сказав, що водії у нас всі дисципліновані? Коли дійсно діти — наше майбутнє і для них нічого не шкода, то давайте ж завжди пам’ятати про їхню безпеку.    

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:02 Лавка пенсіонерів, яйце невідомого птаха і дитяча гойдалка на стадіоні 20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up