Побратими! Національна Ідея не товар!

  • Ірина Науменко
Побратими! Національна Ідея не товар!
Декілька тижнів тому з вуст жирного «народного» депутата, який так і не опанував державну мову, ми чули безглузді і цинічні звинувачення, що «Свобода», мовляв, працює на користь москви, адже критикує уряд пана Яценюка.

Більшої брехні вигадати було важко. Складно придумати і більше божевілля, яке дозволяє собі яценюківське оточення, щоб розв’язати другий фронт всередині країни проти патріотів. Провина наша лише у тому, що ми кожного дня вказуємо владі на хабарників, корупціонерів та негідників, які, оговтавшись після Революції Гідності, знову присмокталися до Державного бюджету.

Але – гірке це визнавати – деякі наші однопартійці дають приводи критиканам і провокаторам ґрунтувати свої звинувачення на перекручених фактах.

Сумним прикладом цього є заступницьке ставлення керівництва Вінницької обласної «Свободи» до жменьки здирників на чолі зі студентом Вигонюком. Останній є частим персонажем скандальної хронічки у вінницьких ЗМІ. Але не тому, що бере участь у волонтерській діяльності. Не тому, що є партійним активістом. Не тому, що поширює націоналістичні ідеї у вінницькому середовищі.

Відео дня
А тому, що зі своїми приятелями втрутився у боротьбу двох корумпованих кланів. Один клан намагається повернути звільнених корупціонерів на посади. Інший – нібито захищає новопризначених корупціонерів від зазіхань попередників.

Те, що корупціонерами є обидві сторони, свідчить хоча б те, що за «кришування» Вигонюк отримує від головного лікаря обласної дитячої лікарні Паненка по 5 тисяч доларів $ щомісячно!!!

І все місто про це знає.

То ж чи зможе «Свобода» з такими «вигонюками» здобути перемогу на місцевих виборах восени цього року? Чи не дають ці штатні провокатори привід для українців розчаруватися в усіх політиках, у тому числі й патріотах? Чи не скотилася остаточно Вінницька «Свобода» у прірву заробляння грошенят на політиці?

Відповіді тут, на місці дати не зможуть.

Тому, пане Тягнибок! Розберіться, будь ласка, з нашою обласною партійною організацією. Бо ж завтра уже буде пізно.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • 777

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:00 Музей хліба поповнився новими експонатами 16:11 У Махнівці хочуть створити Алею Слави 15:08 Сідали за кермо спецтехніки і вмикали вогнегасник: «Урок безпеки» у Пиківцях 14:00 Минає другий рік, як ми втратили Героя Олександра Шевчука Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:18 «Лікарі світу» хочуть взятися за ремонт вбиральні і процедурної у Козятинській ЦРЛ 11:12 Що робити, якщо вкусив кліщ і як уберегтися — радить МОЗ 09:48 Махнівчанка виграла європейський грант на розвиток молоді 08:45 Команда з міні-футболу училища брала участь в зональному етапі обласного чемпіонату 05:36 У Євгенія Пруса все мало бути попереду, якби не війна 18:12 Благодійники з США передали медичне обладнання та ліки до лікарень Козятина 17:12 Лісгосп передав 40 лип та 100 хвойних дерев для Козятина photo_camera 17:06 Пожежі в екосистемі: за добу вогонь опалив 13 гектар землі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up