Порошенко ввів в дію рішення про введення на територію України миротворців

Порошенко ввів в дію рішення про введення на територію України миротворців
Президент України Петро Порошенко підписав указ, відповідно якого просить в ООН та ЄС ввести на території держави миротворців

Своїм підписом президент ввів в дію рішення Ради національної безпеки і оборони від 18 лютого "Про звернення до Організації Об'єднаних Націй і Європейського союзу відносно розгортання на території України міжнародної операції по підтримці світу і безпеки".

Про це з'явилась інформація на офіційному сайті глави держави.

Згідно з нею, для забезпечення національної безпеки України в РНБО вимагають звернення до Ради безпеки ООН і ради Євросоюзу з проханням про розгортання на території Україна міжнародної операції по підтримці миру і безпеки.

Відео дня

Також рада національної безпеки і оборони винесла пропозицію главі держави звернутися від імені вказаних міжнародних організацій з проханням про направлення в Україну миротворців, а також до Верховної Ради відносно прийняття такого звернення.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • сват

    Треба умити кров*ю всю Україну.До відчаю довести тисячі матерів.Просрати все і прийняти те рішення що мало бути з самого початку БРЕХЛИВОГО-порошенківського АТО.Коли це війна,на знищення Українців.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up