Приходьте на Молитовне віче у неділю, 4 травня, о 17.00 на центральну площу міста. Згуртовуємося в молитві — щоб не було війни

Приходьте на Молитовне віче у неділю, 4 травня, о 17.00 на центральну площу міста. Згуртовуємося в молитві — щоб не було війни
Козятинські церкви і релігійні громади не зупиняються в молитві за мир

Молитва до Бога об'єднала різні конфесії, людей різних церков.

У неділю, 27 квітня, знову пройшла чергове молитовне віче в козятинському будинку культури, де були присутні сотні віруючих.

У залі відчувалась єдність, порозуміння, любов і віра в живого Єдиного Бога. Те, що віруючі різних конфесій так часто збираються на таких молитвах, це вже є чудо Боже, тому що таких заходів не було в Козятині до 2014 року.

Відео дня
> Священики і пастори церков вітали всіх присутніх зі світлим святом Воскресіння Господа Ісуса Христа «Христос Воскрес!!! Воістину Воскрес!!!». Ми зверталися з любов'ю та повагою до всіх, як до одного тіла Христа, як до однієї сім'ї єдиного Бога. Закликали в проповіді до єдності, покаяння та молитви  до Господа, який має силу і могутність відвернути будь-яку біду від України та дати мир.

На молитві були присутні люди різного віку. Стояли батьки з дітьми, молодь, діти, люди похилого віку. Всі молилися Богу щоб не було війни, щоб Господь явив свою милість та мир. Адже всі розуміють, що над Україною на стільки нависла загроза війни, що може допомогти втручання тільки надприродної Божої сили і змінити все на краще. 

Віруючі на молитовному зібранні згодилися посилити молитву в Козятині «Боже, храни Україну». Вже в травні на козятинському стадіоні, де будуть присутні тисячі жителів Козятина, пройде масова молитва зі співом релігійного гімну “Боже великий, єдиний, нам Україну храни”.

 Ми закликаємо всіх віруючих, також всіх жителів Козятина і Козятинського району прийти на тисячне молитовне віче. Матері мають зрозуміти, що над їхніми дітьми нависла загроза. Щоб батьки зрозуміли, що над їхніми сім’ями нависла загроза втратити майбутнє. Щоб козятинці зрозуміли, що над нашим містом і всією Україною нависла загроза війни і втрати близьких людей.

Але ще є час зібратися і благати Бога про мир, залишити на час свою роботу, свої сімейні важливі справи, бо важливіше зараз є тільки мир і його треба зберегти. Якщо не так, ми можемо втратити все дороге, близьке і цінне. Ще є надія - давайте вірити і молитися, давайте об'єднаємося в молитві ради мирного майбутнього наших дітей і всієї України, давайте довіримося слову Господа нашого. Адже він сказав: “Не залишу вас сиротами і не покину … навіть якщо мати залишить своє грудне дитя, то Я не залишу ...” 

Взяли участь у молитві прихожани церков та священики… Отець Роман Масира (українська православна церква Київського патріархату «Святого пророка Іллі»), отець Антон Борис (українська греко-католицька церква), пастор Володимир Шорін (церква Вефіль), пастор Віра Глущенко (церква «Спасіння»), пастор Володимир Ткачук церкви євангельських християн баптистів, пастор Микола Маліновський (єврейська община «Бейтель»), пастор Федір Павлов (християнська церква “Воскресшого Христа”).

Автор статті: Федір ПАВЛОВ, пастор церкви “Воскресшого Христа”

Від редакції:

У неділю 4 травня на центральній площі міста (при непогоді у будинку культури) пройде чергове молитовне віче. Запрошуються всі бажаючі. Після заходу - засідання оргкомітету  акції "Боже, храни Україну" . Маємо визначитися в даті проведення масової акції на стадіоні.  

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    У центрі Харкова близько 1,5 тис. вірян різних конфесій 23 квітня провели молебень за єдність України. Люди, які зібрались на площі Конституції перед пам`ятником Незалежності України, тримали українську символіку та національні прапори, транспаранти, а також скандували «Слава Україні — Героям слава», «Харків — Україна», «Одна єдина Христова Україна». Молебень перед учасниками зібрання провели священики УПЦ, УПЦ (КП), РКЦ, священикиі Вірменської апостольської церкви, мусульманський імам та пастор Євангелійської церкви християн-баптистів. Представники церкви, прихожани та прості харків`яни спільно помолилися за мир в Україні, за єднання громадян, за обрання достойної влади, за людей, які борються за волю України, а також за права вільного вибору в Україні. Захід розпочався та закінчився спільним виконанням гімну України. Охорону громадського порядку на площі Конституції забезпечували як працівники міліції, так і активісти самооборони.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up