Про дії козятинського міського голови, схожі на розбазарювання

Про дії козятинського міського голови, схожі на розбазарювання

Чи має право очільник міста без рішення депутатів дарувати міське майно?

 

№ 124 Про проведення санітарної та формувальної обрізки дерев на території стадіону «Локомотив» по вул. Лисенка

 
 

22 Березень, 2016 Автор: politika

Відео дня

 Розпорядження міського голови

КОЗЯТИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ 10.03.2016 № 124-р

З метою уникнення небезпеки, яку створюють дерева на стадіоні «Локомотив» під час негоди, для приведення території стадіону у належний санітарно-естетичний вигляд, керуючись Правилами утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених наказом Міністерства будівництва та архітектури та житлово-комунального господарства України від 10.04.2006 року №105 , а також ст.. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21.05.1997 року № 280/97-ВР, розглянувши клопотання директора КДЮСШ Сивобородько Л.М. щодо надання дозволу на проведення санітарної та формувальної обрізки дерев,які ростуть на території стадіону

1. Надати дозвіл директору КДЮСШ Сивобородько Л.М. на проведення санітарної та формувальної обрізки дерев, які ростуть праворуч від входу на стадіон , біля глядацької частини стадіону в кількості 23 штук , враховуючи період мінімальної циркуляції соків-навесні до розпускання бруньок або восени після опадання листя.

Дозволити використати деревину після виконання робіт для власних потреб.

Підстава -, акт обстеження комісії від 03.03.2016 року

2. Управлінню житлово-комунального господарства (І.Вовкодав) взяти на контроль виконання даного розпорядження.

Міський голова О. Пузир

№ 133 Про фінансування комунального підприємства «Відродження»

 

 

 

22 Березень, 2016 Автор: politika

Розпорядження міського голови

КОЗЯТИНСЬКА МІСЬКА РАДА ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

15.03.2016 № 133-р

З метою утримання об’єктів благоустрою та забезпечення проведення робіт із благоустрою, відповідно до ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 20.05.1997 року № 280/97-ВР, Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою міста Козятин на 2016 рік, затвердженої рішенням сесії міської ради від 14.01.2016 року № 68-VII

1. Виділити кошти в сумі 24360 (двадцять чотири тисячі триста шістдесят) грн. 80 коп. комунальному підприємству «Відродження» за формовочну обрізку дерев, зрізку аварійно-небезпечних дерев на вулицях міста.

2. Фінансовому управлінню (Холковський П. А.) профінансувати зазначені кошти, відділу бухгалтерського обліку міської ради (Нудна В. М.)здійснити видатки по КТКВК 100203, КЄКВ 2610

3. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на заступника начальника управління житлово-комунального господарства міської ради Вовкодава І. В.

Міський голова О. Пузир

Відповідальний за зрізку та обрізку дерев в Козятині є міський голова Пузир.

В рішенні № 124 на стадіоні він просто віддав деревину директору КДЮСШ Сивобородько Л.М. Чи зазначено в установчих документах КДЮСШ (спортивна школа) вид діяльності: обрізка дерев? Чи мала вона право та навики на таку роботу? Деревина має вартість. Машина дров коштує від 3 до 5 тисяч гривень. Як оподаткувалися доходи Сивобородько Л.М.? Чи це підприємницька діяльність? Чи мав право Пузир на такі дії самостійно (без рішення сесії), подарувавши матеріальні цінності? Таких повноважень міський голова не має.

В іншому випадку мер Пузир разом з заступником Вовкодавом вже подарували деревину Теодоровичу Г., при цьому, сплативши на підприємство (акт виконаних робіт не вказаний і чи він є взагалі?) чомусь 24.3 тис. грн. Деревина не оприбутковується і на доходи не зараховується. Напевно, багате “Відродження”, що грошей не потрібно.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up