Протягом останніх годин у зоні АТО поранено 4 вінничанина. Це перемир’я?

Нагадуємо, що прес-центр Генштабу повідомив інформацію згідно якої, після 3 годині ночі у зоні АТО не зафіксували ні одного обстрілу

 

Туманний ранок першого дня перемир'я. На півдороги до Дебальцево українські військові відпочивають, чекають подальших вказівок керівництва...

Відео дня

 

Народний депутат та командир батальйону “Донбас” Семен Семенченко на своїй сторінці у Фейсбуці написав чотири години назад про поранення 4 вінничан біля селища Луганського. 

Він повідомив про обстріл позицій українських військових біля селища Луганське. Згідно його повідомлення, у  місце дислокації  спецпризначення вінницького «Ягуару» потрапило дві міни 120 калібру.

В результаті обстрілу поранено 4 спецпризначенця. Один отримав тяжке поранення – його на швидкій забрали у лікарню до Артемівська, ще двоє отримали контузію. Їх везуть у артемівський шпиталь. Один з легким пораненням після перев’язки відмовився залишати товаришів.

"Перемирие цветет и пахнет. Только что в соседнюю хату прилетели две 120 мины. Четыре 300. Винницкий "Ягуар". Тяжелого забрали на скорой в Артемовск, легкий перевязался и отказался уезжать от товарищей, двух контуженных везем в Артемовский госпиталь. Населенный пункт возле пос. Луганское. Название не скажу, а то вдруг "миротворцам" понравится.: ( Козлина ботоксная", — написав Семен Семенченко.

 

 Наш земляк Олександр Бондарчук в переписці з "RIA-Козятин" о 16-тій написав: "Ми то тримаїмся. І будем триматись, зариватись поглибше і знову триматись. Але одного не можем зрозуміти коли закінчиться все це просте балаболство, яке взагалі нікому не потрібне. Я хотів би помилятися але Миром тут і не пахне."

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні

Новини Козятина за сьогодні

keyboard_arrow_up